Lejártak a kölcsönszerződések

Lejártak a Manchester United 2022/23-as szezonra kötött kölcsönszerződései.


A United megerősítette, hogy a hamarosan induló túrára visszatérnek azok a játékosok is, akik a nemrég véget ért szezonban nem tartózkodtak a klubnál.

 

Dean Henderson volt a Nottingham Forest első számú kapusa mielőtt sérülést szenvedett, Matej Kovar viszont megnyerte a cseh bajnokságot a Sparta Prague csapatával.

 

 

A védők közül Eric Bailly (Marseille), Alvaro Fernandez (Preston north End) és Alex Telles (Sevilla) kölcsönszerződése is lejárt, míg Di'Shon Bernard (Portsmouth) és Axel Tuanzebe (Stoke City) biztos távoznak a klubtól.

 

Ethan Laird véglegesen a Championshipben szereplő Birmingham City-hez igazolt.

 

Amad Diallo lenyűgözte a Sunderland szurkolóit a Stadium of light-ban és megnyerte a Fekete Macskák év fiatal játékosa díjat.

 

 

Hannibal szintén visszatér miután jól szerepelt a Birmingham City-vel a bajnokságban, míg más fiatalok Will Fish (Hibernian), Charlie McNeill (Newport County), Charlie Savaga (Forest Green Rovers) és Shola Shoretire (Bolton Wanderers) is visszatérnek klubjukhoz értékes tapasztalatokkal gazdagodva.

 

Ethan Galbraith a Salford City-nél vendégeskedett az idény során, majd véglegesen csatlakozott a Leyton Orienthez.

 

Ami a Unitedhez csatlakozó kölcsönjátékosokat illeti, Marcel Sabitzer és Wout Weghorst visszatérnek a Bayern Münchenhez és a Burnley-hez. Mindkét játékos hozzájárult a Ligakupa győzelemhez és a Premier League 3. helyének megszerzéséhez is. Weghorst gólpasszt adott a Szarkák ellen Rashfordnak a Wembley-ben megrendezésre került találkozón.

 

 

Sabitzer kétszer is betalált a Sevilla elleni hazai Európa-liga mérkőzésen és a Fulham elleni FA-kupa visszavágón is eredményes volt, majd térdprobléma miatt kihagyásra kényszerült.

 

Jack Butland a Rangers játékosa lesz miután ideiglenesen a Unitednél tartózkodott a Crystal Palace-tól.

 

Idő közben David de Gea szerződése lejárt, de a megbeszélések továbbra is folytatódnak a régóta a klubnál szolgáló spanyol és a United illetékesei között.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!