Erősítés az orvosi stábban

Az Arsenal vezető csapatorvosa, Gary O’Driscoll a Manchester Unitedhez igazolt.


A szakmailag magasan jegyzett doktor 2009-ben került az Ágyúsokhoz, azóta pedig kulcsfigurává vált Észak-Londonban.

 

Az 52 éves O'Driscoll 2020-ban már nagyon közel állt ahhoz, hogy a Liverpoolhoz távozzon, ám akkor végül a maradás mellett döntött. Ezt követően több távozási lehetőséget is visszautasított.

 

Most azonban a Manchester Unitednek sikerült őt elcsábítania és a nyár végén elhagyhatja az Emiratest.

 

Az átmeneti időszakban O'Driscoll segíthet integrálni utódját, amely bár nagy csapás az Arsenal számára, de a váltás békésen zajlik.

 

 

Az angol szakember hihetetlenül népszerű az Arsenalnál és nem kívánt mindenáron távozni, de úgy tűnik, hogy a Unitedtől olyan ajánlatot kapott, amelyre nem tudott nemet mondani, ráadásul így O'Driscoll közelebb is kerülhetne Észak-Nyugat Angliában élő családjához is.

 

A Unitednél azóta volt megüresedve a vezető csapatorvosi pozíció, hogy 2022 decemberében Steve McNally távozott, helyét pedig ideiglenesen a Liverpool egykori orvosa, Jim Moxon töltötte be.

 

Moxon tagja maradhat az orvosi stábnak Driscoll irányítása alatt is, aki korábban dolgozott a rögbiben is, területén pedig az egyik legnagyobb szaktekintélynek számít.

 

A kinevezés egy olyan hosszú folyamat végére tehet pontot, amely során a United fejvadászok segítségét vette igénybe a munkaerőpiac szűrése érdekében, akik számos top kvalitású opciót találtak számukra. O'Driscoll mellett szóltak egyértelműen ajánlásai, tapasztalata, személyisége és karaktere.

 

O'Driscoll Arsenalnál töltött időszaka során a fővárosi klub négyszer nyert FA-kupát, az előző szezonban pedig ezüstérmet nyertek a Premier League-ben, amely hat év után a Bajnokok Ligájába való visszatérésüket is jelenti.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!