26 fős utazó keret Norvégiába

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag 26 fős kerettel utazott el Osloba, ahol szerdán a felkészülési szezonjuk nyitómérkőzését vívják majd a Leeds United ellen.


A magyar idő szerint 17 órakor kezdődő találkozó kiváló lehetőséget nyújt majd a játékosoknak nem csak arra, hogy begyűjthessék a szükséges pályán töltött játékperceket, de jó benyomást is tegyenek a menedzserre a 2023/24-es szezonra való felkészülés jegyében.

 

A Leeds várhatóan feltüzelve fog küzdeni ősi riválisa ellen és bár ez egy barátságos meccs lesz, valószínűleg igazán kompetetív mérkőzést láthatnak majd a klub helyszínre kilátogató norvég szurkolói.

 

Az utazók között ott van Mason Mount is, aki először öltheti majd magára a Vörös Ördögök mezét, mióta múlt héten hivatalossá vált átigazolása a Chelsea-től.

 

A csapat új 7-ese mellett ott lesz majd az újra egészséges Lisandro Martinez is, aki az előző szezonban elszenvedett súlyos lábsérüléséből épült fel időben.

 

 

Számos fiatal, köztük több, az előző szezont sikeres kölcsönjátékban töltő, játékos juthat majd bizonyítási lehetőséghez, de nem lesz tapasztalat híján se a csapat, miután Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka, Fred és Jadon Sancho is ott lesz Norvégiában.

 

Kapusok: Tom Heaton, Nathan Bishop, Matej Kovar.

Védők: Alvaro Fernandez, Rhys Bennett, Will Fish, Marc Jurado, Lisandro Martinez, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams.

Középpályások: Toby Collyer, Fred, Dan Gore, Hannibal, Isak Hansen-Aaroen, Kobbie Mainoo, Mason Mount, Maxi Oyedele, Charlie Savage.

Támadók: Amad, Noam Emeran, Omari Forson, Joe Hugill, Jadon Sancho, Shola Shoretire.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!