Változás a csapatkapitányi poszton

Harry Maguire a közösségi médiában tette közzé, hogy a menedzser döntése értelmében a továbbiakban nem ő a Vörös Ördögök csapatkapitánya.


Az elmúlt években Harry Maguire viselte a csapatkapitányi karszalagot, ám a legutóbbi idény során Ten Hag azt rendre Bruno Fernandesnek adta, az angol védő pedig amennyiben Varane és Martinez egészségesek voltak inkább csak csereként jutott szóhoz.

 

Mai napon Maguire a közösségi médiában posztolta ki a hírt, hogy a továbbiakban nem ő a United csapatkapitánya.

 

"A mai, menedzserrel folytatott beszélgetést során közölte velem, hogy új csapatkapitányt fog kinevezni. Felvázolta indokait és, bár személy szerint rendkívül csalódott vagyok, továbbra is mindent bele fogok adni, amikor felveszem a mezt."

 

"Szeretnék hatalmas köszönetet mondani a United szurkolóinak a nagyszerű támogatásukért azalatt az idő alatt, amíg én viselhettem a karszalagot. Attól a naptól kezdve, hogy elvállaltam ezt a szerepet 3 és fél évvel ezelőtt óriási megtiszteltetésként éltem meg, hogy kapitányként vezethetem pályára a Manchester Unitedet. Pályafutásom egyik legbüszkébb pillanata volt ez, mert ez az egyik legnagyobb kitüntetés a klubfutballban."

 

 

"Minden tőlem telhetőt megtettem a pályán és azon kívül is, hogy a csapat sikeres legyen. Mindig hálás leszek Ole Gunnar Solskjaernak, aki először bízta rám ezt a felelősséget, aki pedig most majd megkapja, annak sok sikert kívánok és minden támogatásomat megkapja."


facebook.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!