Pozitív hírek Valenciáról

Ecuador reményei szerint Antonio Valencia fitt lesz július 13-ára, a brazilok elleni mérkõzésre, miután megsérült a Paraguay elleni döntetlen során.


A szélsõ azon bokája sérült, mely eltörött a tavalyi, Rangers elleni Bajnokok Ligája találkozón, okkal lehetett tehát tartani attól, hogy hosszabb idõre a partvonal mellé kényszerül, viszonylag rövid idõn belül másodszor.

 

Patricio Maldonado, a válagotott orvosa már felvette a kapcsolatot a Uniteddel, hogy a sérülés természetérõl konzultáljanak, de szerencsére jó hírekkel szolgálhatott, Vale valószínûleg csak a Venezuela elleni mérkõzést kényszerû kihagyni.

 

"Meg kellett néznünk, hogy alakult ki a sérülés" - mondta Maldonado az El Comercionak. "A játékost jelenleg gyógyszeres kezelés alatt tartjuk és védjük a kiszáradástól a bokáját. Próbál minél elõbb meggyógyulni és ma edzõterembe is megy, hogy gyakorlatokat végezzen."

 

 

A jelentések szerint röngten felvételeket is küldtek az edzõtáborból Manchesterbe, a United kérésére.

 

"A játékos bal bokája nagyon megduzzadt" - magyarázta Tony Ocampo fiziológus. "Az elképzelések szerint a Brazília elleni meccsre már egészséges lesz."

 

Ocampo a The Guardian munkatársainak is nyilatkozott: "Ellenfele rálépett a lábára és majdnem eltört újra. Van egy zúzódás azon a helyen, ahol egy titánium lemez van a lábában, egyelõre nem bírta el teljes súlyát a lába, de a duzzanat vasárnap óta körülbelül 40%-ra csökkent."

 

 


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!