Evans visszatért a Unitedhez

A nagy tapasztalattal bíró Jonny Evans rövid távú szerződést írt alá a klubbal, így részt vehet a Manchester United soron következő felkészülési mérkőzésein Edinburgh-ben és San Diegoban.


A Vörös Ördögök akadémiájának neveltje azt követően, hogy szerződése lejártával elhagyta a Leicester City-t az előző szezon végén, az U21-es csapattal készült, amíg számba veszi rendelkezésére álló lehetőségeit.

 

Az akadémiai csapat edzésprogramjának tagjaként a felnőtt csapat számos edzésén is részt vehetett, ahol nagyon jó benyomást tett Erik ten Hagra és edzői stábjára.

 

A 102-szeres észak-ír válogatott játékos Evans így elutazhat Edinburgh-be, ahol szerdán a Olympique Lyon ellen játszanak a manchesteriek felkészülési mérkőzést.

 

Jonny ezt követően csatlakozik a San Diegoba utazó akadémiai csapathoz, amíg a felnőtt csapat tagjai New Yorkban tartózkodnak majd.

 

 

A középhátvéd 198 alkalommal léphetett pályára felnőtt csapatban, mielőtt 2015-ben távozott volna a klubtól, amely időszak alatt egy-egy alkalommal lehetett Bajnokok Ligája-győztes és klubvilágbajnok csapat tagja, háromszor elhódították a Premier League trófeáját, kétszer pedig a Ligakupáét is.

 

A védelemből nemrég Rhys Bennett és Tyrell Malacia is sérülést szedett össze, így ők kihagyni kényszerülnek a Lyon elleni összecsapást és az Egyesült Államokbeli felkészülési túrát is.

 

A többi játékos szerdán még Carringtonban edz, mielőtt elutaznának New Yorkba.

 

UTAZÓ KERET EDINBURGH-BE

Kapusok: Nathan Bishop, Elyh Harrison, Matej Kovar.

Védők: Jonny Evans, Alvaro Fernandez, Will Fish, Marc Jurado, Lisandro Martinez, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka, Brandon Williams.

Középpályások: Fred, Dan Gore, Hannibal, Isak Hansen-Aaroen, Kobbie Mainoo, Mason Mount, Donny van de Beek.

Támadók: Amad, Antony, Noam Emeran, Omari Forson, Joe Hugill, Jadon Sancho.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!