Rashford: Megtiszteltetés értetek játszani

Marcus Rashford "hatalmas megtiszteltetésnek" tartja, hogy a Manchester United szurkolói előtt játszhat és hangsúlyozta, hogy továbbra is arra törekszik, hogy a legnagyobb trófeákat megnyerjék a klubnak.


A United Akadémiáján nevelkedett támadó az előző szezonban a legtöbb gól szerezte a csapatban és mos szerződéshosszabbítást követően vág bele a felkészülésbe és a hamarosan induló új idénybe.

 

A bejelentést követően Marcus csatlakozott Wes Brown-hoz az Álmok Színházában egy exkluzív interjúra, mely teljes egészében mától elérhető. A United 10-ese a beszélgetés végén egy szenvedélyes, szívből jövő üzenetet küldött a szurkolóknak.

 

A 25 éves játékos azonnal a hős szerepét öltötte magára miután 2016-ban bemutatkozott a felnőtt csapatban, hiszen a Midtjylland ellen kétszer is betalált és azóa is nagy kedvence az Old Trafford közönségének, karrierje pedig folyamatosan ível felfelé.

 

Marcus alábbi szavaiból jól kivehető, hogy a szurkolók támogatása nem maradt észrevétlen, ezt pedig ő és csapatársa is "üzemanyagként" használják fel a siker érdekében.

 

"Csak nagyon köszönöm" - kezdte Rashford a West Brown-nak adott interjúját. "Hatalmas megtiszteltetés minden héten ilyen szurkolók előtt játszani. Ez olyas valami, amit soha nem lehet megunni."

 

 

"Tehát továbbra is 100%-ot fogok nyújtani és folyamatosan próbálunk fejlődni és úgy gondolom, hogy a csapat már eddig is sokat fejlődött. Minden vágyunk, hogy trófeákat nyerjünk."

 

"Emlékszem azokra az időkre, amiket gyerekkoromban élt meg a klub és mi vissza akarjuk hozni azokat a napokat."

 

"Lépésről lépésre haladunk és azt hiszem, hogy az előző szezonban sok lépés tettünk meg a helyes irányba."

 

"Remélhetőleg továbbra is kiérdemeljük a támogatásotokat, mer a cél az, hogy megnyerjük a Premier League-et, valamint a Bajnokok Ligáját."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!