Rashford: A United az én csapatom

Marcus Rashford frissen írta alá új, hosszú távú szerződését a klubbal, és azt mondja, hogy a Manchester United a megfelelő hely számára, ahol tovább fejlődhet mind a pályán, mind azon kívül.


Tízes számú játékosunk véglegesítette új szerződését az Old Traffordon, amelynek értelmében 2028-ig marad.

 

A 25 éves játékos mostantól szilárdan arra összpontosít, hogy továbbra is a legjobbját nyújtsa önmaga számára, miközben szeretne hozzájárulni gyermekkori klubjának jövőbeli sikereihez, hiszen hétéves korában csatlakozott a Vörös Ördögökhöz.

 

"Azt hiszem, teljesen nyilvánvaló, hogy boldog vagyok, hogy itt lehetek" - mondja a United korábbi védőjének, Wes Brownnak adott exkluzív interjúban.

 

"Úgy érzem, hogy a csapat jó irányba halad, úgyhogy teljes mértékben arra koncentrálok, hogy a legnagyobb trófeákat próbáljam megnyerni a klubnak, és megpróbálom kivenni a részem a csapat fejlődéséből, építéséből."

 

 

"Ugyanakkor úgy érzem, hogy ez a megfelelő hely számomra, ahol tovább fejlődhetek emberként és játékosként is."

 

"Szóval, boldog vagyok. Alig várom a következő öt évet, és remélhetőleg még több sikert érhetünk el."

 

Miközben akadémistánk elkötelezett a klubnál elért hosszú távú sikerek mellett, nem becsüli alá a rövid távú eredmények hatását sem, ezért fontosnak tartja, hogy a következő szezont erősen kezdjük.

 

A legutóbbi, összességében pozitív idény ellenére a Vörös Ördögöknek fel kellett állniuk az egymást követő vereségek után (a Brighton & Hove Albion és a Brentford ellen), és Marcus határozottan állítja, a következő szezontól kezdve kulcsfontosságú lesz az, hogy elkerüljük, hogy ilyenek megismétlődjenek.

 

 

"Ő [Erik ten Hag] ambiciózus, és mindent meg akar nyerni. Tehát mindig ez lesz a cél. És azt hiszem, ennek kell lennie a célnak ennél a klubnál" - tette hozzá a csatár.

 

"Nem azért akarunk a bajnokságban küzdeni, hogy a legjobb négy közé kerüljünk. Mindent meg akarunk tenni azért, hogy megpróbáljuk megnyerni a bajnokságot. És úgy gondolom, hogy megvan a csapatunk és a stábunk is, hogy ezt elérjük."

 

"Hinnünk kell magunkban, hogy képesek vagyunk erre, és 38 mérkőzésen keresztül versenyben tudunk maradni a bajnokságban. És ez a legnagyobb dolog, az állandóság és a győztes meccsek mintájának kialakítása."

 

"De jól kell kezdenünk a szezont. A tavalyi szezonban nem kezdtük jól, szóval ez az első dolog, amiről gondoskodnunk kell."

 

Ami a gólokat illeti, Rashford Ten Hag első szezonjában egyéni legjobb teljesítményét nyújtotta, 30-szor talált a hálóba minden sorozatban.

 

A 2022/23-as szezon gólkirálya természetesen arra törekszik, hogy ezt a mutatót a következő időszakban megjavítsa, amire szerinte ez a United minden bizonnyal alkalmas.

 

"Mindig az a cél, hogy megpróbáljunk jobban teljesíteni, mint az előző szezonban, a számok tekintetében is" - tette hozzá.

 

"De úgy gondolom, hogy amikor a csapat jól játszik és lehetőségeket teremtünk, a csatárok mindig gólt fognak lőni. Szóval, csak arról van szó, hogy a megfelelő pozíciókban legyünk."

 

"Van néhány nagyszerű támadó játékosunk a csapatban és különböző módokon tudunk lehetőségeket kialakítani. A csatárok és a középpályások feladata, hogy egyrészt lehetőséget teremtsenek, másrészt pedig gólt szerezzenek."

 

"Szerintem mindenképpen több gólt tudunk lőni, mint az előző szezonban, meg kell mutatnunk, hogy képesek vagyunk rá."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!