Lehull a lepel Onana mezszámáról

Most már hivatalosan is kiderülhet a Manchester United új szerzeményének, Andre Onanának a mezszáma.


A kameruni válogatott játékos átigazolása csütörtök délután zárult le az Internazionalétól, és egy ötéves szerződést írt alá, amely további egy évre szóló opcióval rendelkezik.

 

Onana karrierje ismét összekapcsolódik majd Erik ten Haggal az Ajaxnál töltött közös időszakuk után, ahol a kapus 2016 és 2022 között 214 alkalommal lépett pályára.

 

 

Új játékosunk átrepült az Egyesült Államokba, hogy részt vegyen a 2023-as túrán, és megerősítést nyert, hogy Onana a 24-es számú mezt fogja viselni a Vörös Ördögöknél.

 

Ezt a számot Andre a pályafutása nagy részében viselte klubszinten, többek között az Ajaxban és az Interben, amelyet a tavalyi szezonban a Bajnokok Ligája döntőjéig segített.

 

A 24-es számú mez 2021. januárja óta szabad a Unitednél, amikor az addigi viselője, Tim Fosu-Mensah a Bayer Leverkusenhez igazolt.

 

A Premier League-korszakban több híres név is viselte már, köztük Paul Scholes, David Beckham és Wes Brown, de Onana előtt leghosszabb ideig Darren Fletcherhez tartozott.

 

A jelenlegi technikai igazgatónk 342 mérkőzéses klubkarrierje során - két kivétellel - minden mérkőzésen viselte a 24-es számot.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!