A szurkolók magabiztosak a Bajnokok Ligáját illetõen

A mai Bajnokok Ligája sorsolás kapcsán a klub hivatalos honlapja szurkolókat kérdezett arról, mik a United esélyei az idei sorozatban...


"Szerintem mi és a Barcelona vagyunk a legfõbb esélyesek. A Real Madridnak jó esélye lehet idén, mivel új, ezen a szinten már bizonyított edzõjük van José Mourinho személyében. Személyszerint én jobban örülnék, ha a bajnokságot nyernénk meg, hiszen az a 19. lenne a klub történelme során, bár úgy gondolom, hogy a csapat képességei alapján képes lehet mindkét fronton gyõzelmet aratni."

Chris, East Yorkshire

 

 

 

 

"Nem kell félnünk senkitõl ebben a szezonban, nekik kell tõlünk félniük. Én igazából nem aggódom az iránt, hogy kit kapunk ellenfélként a csoportkörben, vagy a kieséses szakaszban, mivel hiszek benne, hogy képesek vagyunk bárkit legyõzni. Ebben az évben tényleg sokáig eljuthatunk; nem kell csak egy játékos teljesítményére hagyatkoznunk, mivel már-már tehetségtúltengés van a keretünkben."

Gary, Manchester

 

"Úgy éreztem, hogy az elszántsággal volt problémánk az elõzõ szezon végén, amely aztán vissza is ütött kieséses szakaszban. Azonban ebben az idényben, az új igazolásokkal és az elõzõ év tapasztalatával a zsebben sokkalta jobban fel vagyunk készülve erre a sorozatra. Én egy United-Barcelona döntõt jósolnék és biztos vagyok benne, hogy most mi gyõznénk."

Ryan, Manchester

 

"Úgy látom, hogy a legnagyobb veszély a Bernabeuból és a José Mourinho vezette Real Madridtól leselkedik ránk. Tisztelni kell azt, amit Mourinho elért a futballban és a Real mindig nagy dolgokra képes csapat, így õket mindenképpen favoritnak kell tartani. Azonban biztos vagyok benne, hogy ha esetleg összesorsolnának minket, akkor legyõznénk õket. Bár nagyon szomorú voltatm a Bayern München elleni kieséskor, nekem az a kedvenc Bajnokok Ligája mérkõzésem a 2009/2010-es idénybõl. Az elsõ félidõben bemutatott játékunk szenzációs volt, a hangulat pedig magával ragadó. Még több ilyen teljesítménnyel biztosan újra megint trófeák megszerzéséért fogunk küzdeni."

Neil, Manchester

 

"A kedvenc élményem a Bajnokok Ligájában 1999-ben volt, amikor reggel 5 óráig fent maradtam, hogy láthassam ahogy Teddy és Ole góljai elhozzák nekünk a Triplázást. Valami hasonlóban bízok ebben az évben is. A tavalyi keserûséget okozó kiesés ellenére számos remek emlékem maradt, például a Milan 4-0-s legyõzése. Ebben az évben erõsebbek vagyunk és azt hiszem kimondhatatlanul nagy esélyünk van, hogy mi emelhessük idén magasba a kupát."

Mark, Ausztrália


Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!