Bemutatták az új idegenbeli mezt

A Manchester United büszkén mutatja be az új, 2023/24-es szezonra megálmodott idegenbeli mezét, mely tiszteleg a klub mesés múltja előtt, ugyanakkor modern külsővel ruházza fel a Vörös Ördögöket a világ legnagyszerűbb színpadán.


Ez a mez a klub korai éveire utal, újraélesztve az ikonikus csíkokat, melyek utoljára két évtizeddel ezelőtt voltak láthatók. Ez a dizájn különleges helyet foglal el a vérbeli United szurkolók szívében és felidézi a futballtörténelem évkönyveibe vésett pillanatok emlékeit. 

 

Az új idegenbeli szerelés tehát a klub korai éveiből merített ihletet, ugyanakkor friss értelmezésben használja a klasszikus zöld színt. A gesztenyebarna-vörös vonalak fehér tömböket jelölnek ki, melyek a város jellegzetes vörös tégláira és építészetére emlékeztetnek.

 

 

Az éjzöld alap a városi tájat képviseli, amelyről Manchester híres. A sziluettet egy stílusos, fehér bordás bő nyakú gallér tetszi teljessé.

 

Az Adidas szóvivője így nyilatkozott:

"Hihetetlenül izgatottak vagyunk, hogy visszatérhetünk ahhoz a dizájnhoz, amely alapvető fontosságú ennek a klubnak az örökségében. A függőleges csíkok hozzá tartoznak a Manchester United DNS-éhez és bízunk benne, hogy a szurkolók fantáziáját is megmozgatja, miközben világ szerte támogatják a csapatot."

 

"A várostól vett útmutatás is szándékos, ezzel biztosítva a játékosoknak és az utazó szurkolóknak is egy kis darabkát Manchesterből,  viseljék bárhol is."

 

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!