Amad posztolt a sérüléséről

A Manchester United támadója, Amad tájékoztatást adott sérüléséről, miután a 2023-as túra első találkozóján, az Arsenal ellen lecserélték.


A 21 éves játékos a félidei beállása után ütközött az Ágyúsok védőjével, Jurrien Timberrel, majd alig negyed órával később Facundo Pellistri váltotta őt New Jerseyben.

 

Úgy tűnt, hogy fogja a bokáját, és fájdalmat érez, így nyilvánvalóan kezdeti aggodalomra adott okot a sérülés súlyossága, különösen, hogy mankóval távozott a MetLife Stadionból.

 

A szélső azonban az Instagramot használta fel arra, hogy tájékoztasson arról, hogy a legfrissebb hírek szerint ez nem lesz akadálya annak, hogy bekerüljön Erik ten Hag 2023/24-es tervei közé.

 

''Féltem a legrosszabbtól, ALHAMDOULILAH (Istennek hála) semmi komoly, hamarosan visszatérek Inch'ALLAH (Isten akaratából)'' - posztolta a United fiatalja.

 

 

Azt még nem tudni, hogy a csatár mennyi ideig lesz harcképtelen, a Vörös Ördögök legközelebb szerdán, a Wrexham ellen lépnek pályára, Erik ten Hag pedig várhatóan egy fiatalabb csapatot vet be az alacsonyabb osztályú rivális ellen, másnap pedig a Real Madrid következik.

 

Amad ígéretesnek mutatkozott a Vörös Ördögök első két felkészülési mérkőzésén, és a tavalyi szezonban a Sunderlandnél töltött eredményes kölcsönjátéka alatt.

 

Az elefántcsontparti válogatott játékos a 2022/23-as szezonban 39 fellépésen 14-szer talált a hálóba a Fekete Macskáknál, és az előszezonban visszatért a Vörös Ördögökhöz, hogy a következő szezonra bevethetővé váljon.

 

Amadot az elmúlt idényben jelölték a Championship "Év Játékosa" címre, miközben a Sunderlandnél elnyerte a szezon legjobb fiatal játékosának járó díjat is.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!