Ten Hag Evans és Hugill helyzetéről beszélt

Erik ten Hag megerősítette, hogy Jonny Evans és Joe Hugill a Manchester United csapatával marad az Egyesült Államokban.


A páros kezdőként lépett pályára a Wrexham elleni, San Diego-i mérkőzésén, Hugill 68 percet játszott, Evans pedig 74 percig szerepelt.

 

Evans rövid távú szerződést írt alá, hogy visszatérjen korábbi klubjához, miután az előző szezon végén elhagyta a Leicester Cityt. Az északír hátvéd a Lyon elleni 1-0-s győzelem második félidejében, Edinburghban is stabilan szerepelt.

 

 

Hugill a Leeds United ellen a második félidőben csereként is feltűnt a szezon előtti első meccsünkön, és a második gólt szerezte az Oslóban aratott 2-0-s győzelmünk alkalmával.

 

A Real Madrid elleni houstoni mérkőzés utáni sajtótájékoztatóján a United menedzsere újságíróknak nyilatkozva elmagyarázta, miért marad a Vörös Ördögök duója az első csapattal.

 

"Szükségünk van a megfelelő számú játékosra a következő napokban az edzéseken” - mondta. "Mint látják, Fred nincs itt, és Elanga is visszament. Szükségünk van ennyi játékosra a megfelelő edzéshez, hogy elérjük a céljainkat, és ez az oka annak, hogy itt vannak."

 

Evans és Hugill segítenek majd megerősíteni a csapatot az Államokban, miután a szélső Elanga a Nottingham Foresthez távozott, a középső védő Will Fish pedig visszatért a skót Premiershipben szereplő Hibernianhoz egy újabb kölcsönjátékra.

 

A páros reméli, hogy a 2023-as túra következő mérkőzésén, a német óriás Borussia Dortmund ellen Las Vegasban hétfőn ismét szerephez juthat.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!