A United és az Adidas szerződést hosszabbított

Az Adidas és a Manchester United bejelentette, hogy meghosszabbítják a világsport egyik legizgalmasabb és legmeghatározóbb együttműködését.


A Vörös Ördögök a 2015/16-os szezon elején kötöttek 23 év után ismét megállapodást az Adidas-szal, a következő idényekben pedig előremutató kezdeményezésekkel, ikonikus dizájnokkal rukkoltak elő, melyek a szurkolók kedvenceivé váltak világszerte.

 

Az új megállapodás a 2018-as újbóli bemutatkozása óta a Manchester United női csapatára helyezi a hangsúly ezzel folytatva a klub és a sportszergyártó elkötelezettségét a női labdarúgás előmozdítása mellett.

 

Richard Arnold, a Manchester United vezérigazgatója így nyilatkozott:

"A Manchester United és az Adidas kapcsolata az egyik legikonikusabb a világsportban, amely a stílus, az érzék és, ami a legfontosabb, a magas teljesítmény iránti közös elköteleződésből fakad."

 

"Az 1980-as években gyökerező partnerséget az elmúlt években újra a leginnovatíbb dizájnokkal és technológiákkal dobták fel és már alig várjuk, hogy a jelenlegi partneri viszonyt tovább fejlesszük a 2030-as években is."

 

 

Bjorn Gulden, az Adidas vezérigazgatója elmondta:

"Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy meghosszabítottuk a Manchester Uniteddel kötött szerződésünket. Az Adidas és a Manchester United a nemzetközi futball kétt legfontosabb márkája és teljesen természetes vol számunkra, hogy folytatni akarjuk az együttműködést. Egyesíteni fogjuk a hagyományt és az innovációt, hogy a játékosoknak és a szurkolóknak örömet szerezhessünk."

 

"Alig várjuk, hogy az együttműködés folyatódjon a futballvilág egyik legikonikusabb klubjával."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!