Hivatalos információ Amad állapotáról

A Manchester United szélsője, Amad kihagyja a Premier League szezon első részét.


A 21 éves játékos az amerikai túra során szenvedett térdsérülést, amely miatt nem léphet pályára. Ez egy komoly csapás a fiatal játékos számára, aki részt vett a szezon előtti felkészülési túrán.

 

Amad természetesen a hétvégi, Lens elleni dupla mérkőzésen az Old Traffordon és az Athletic Bilbao elleni dublini mérkőzéseket is kihagyja.

 

Az elefántcsontparti válogatott játékos 2022-ben a Rayo Vallecano elleni mérkőzésen szerzett gólt, amikor is szombaton és vasárnap is egymás elleni barátságos meccseket játszottunk.

 

 

Sajnos a 2023/24-es szezon első felére kiesett, és felépülésének várható időpontjáról további részleteket még nem tudni, Erik ten Hag Vörös Ördögei számára pedig a Wolverhampton Wanderers elleni hazai, augusztus 14-i bajnoki összecsapás lesz az első tétmérkőzés.

 

Amad kiváló szezont futott kölcsönben a Sunderlandnél az elmúlt idényben, 13 góllal a bajnokság góllövőlistájának élén végzett, és segített a Fekete Macskáknak bejutni a Championship rájátszásába.

 

A hír azt követően érkezett, hogy megerősítést nyert, hogy a tinédzser középpályás, Kobbie Mainoo is kiesett, miután bokasérüléssel repült haza az Egyesült Államokból.

 

Amadnak mielőbbi visszatérést kívánunk!

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!