Hivatalos: Højlund a Unitedben folytatja

Rasmus Højlund 2028 júniusáig szóló szerződés keretében a Manchester Unitedhez igazolt, amely további egy évvel meghosszabbítható.


A mindösszesen 20 éves csatár felnőtt pályafutása során 87 tétmérkőzésen 27 alkalommal volt eredményes, amelyek közül tizet Olaszországban, az Atalanta színeiben szerzett az előző idényben. Højlund már a felnőtt dán válogatottban is bemutatkozott, ahol parádésnak mondható 6 gól 6 mérkőzésen mérleggel büszkélkedhet.

 

Rasmus Højlund

"Nem titok, hogy már kisgyerek korom óta szurkolója vagyok ennek a nagyszerű klubnak és arról álmodtam, hogy egyszer majd a Manchester United játékosaként sétálhatok ki az Old Trafford gyepére."

 

"Hihetetlenül izgatott vagyok annak a lehetőségétől, hogy ezt az álmomat valóra válthatom és eltökélt vagyok, hogy megszolgáljam a klub belém vetett bizalmát. Még karrierem nagyon korai szakaszában járok, de tudom, hogy képes vagyok megtenni ezt a következő lépést előre és hogy ilyen világklasszis játékosokkal játszak együtt."

 

"Amint volt lehetőségem beszélni a menedzserrel, egyből tudtam, hogy ez a környezet tökéletes lesz a fejlődésem szempontjából; már nagyon várom, hogy a világ egyik legjobb edzőjével dolgozhassak együtt. Az ő vezetésével és támogatásával tudom, hogy képesek leszünk nagyszerű dolgokat elérni együtt a csapattársaimmal ennél a különleges klubnál."

 

 

John Murtough, a Manchester United sportigazgatója

"Rasmus egy igazán kivételes tehetség. Olyan technikai és fizikai adottságokkal rendelkezik, amelyeknek köszönhetően korosztálya legjobbjai között tartják számon a világban. Erik ten Hag és edzői stábja irányítása alatt dolgozva Rasmus pedig még tovább fejlődhet majd. A klubnál mindenki biztos abban, hogy a megfelelő mennyiségű időt és támogatást biztosítva számára képes lesz a benne rejlő potenciál kiaknázására."

 

"A nyár során gyorsan és határozottan léptünk annak érdekében, hogy az első számú célpontjaikat a lehető legkorábban megszerezzük az átigazolási időszakban. Ez lehetőséget biztosít Eriknek és stábjának, hogy a lehető legmegfelelőbb módon készüljenek fel a kerettel a következő szezonbeli sikerek elérésére."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!