Hojlund: A véremet is odaadom ezért a mezért

Rasmus Hojlund elmondása szerint azzal a szándékkal érkezett a klubhoz, hogy mindenben segítse a Vörös Ördögöket a trófeák megnyerésében.


A 20 éves csatár átigazolási procedúrájára szombaton hivatalosan is pont került miután a Lens elleni felkészülési mérkőzést megelőzően bemutatták őt az Old Trafford közönségének.

 

A kiskora óta United szurkoló Hojlund meleg fogadtatásban részesült és eltökélt szándéka, hogy mi mindenre képes újdonsült csapatáért.

 

 "Nagyon izgatott vagyok" - mondta első interjújában United játékosként a klubmédiának. "Ha kell a véremet adom ezért a mezért, mert szeretnék trófeákat nyerni, ezért jöttem ide."

 

"Természetesen még sokat kell tanulnom, hiszen csak 20 éves vagyok, de remélem, minél hamarabb világklasszis csatár lehetek."

 

 

Bár Rasmus még nagyon fiatal, de ambíciója, győzni akarása nagyon élesen kirajzolódott már az első interjú során. A dán elmondása szerint az a vágya, hogy trófeákat nyerjen, ami fontos tényező volt Manchesterbe költözése mögött, csakúgy, mint a lehetőség, hogy kipróbálja magát a Premier League-ben.

 

"Ezért is jötte ide" - magyarázta az angol élvonalra utalva. "Tudom jól, hogy ez a világ legversenyképesebb bajnoksága."

 

"Mindig is nagy álmom volt, hogy a Manchester Unitedbe játszhassak és ez a két tényező fontos szerepet játszott a döntés meghozatalában, hogy ide igazoljak."

 

"Szóval már alig várom, hogy elkezdhessek dolgozni és pályára léphessek."

 

Noha a fiatal csatár rendkívül izgatott, néhány hétbe telik majd, hogy a pályán láthassuk egy kis probléma miatt, amit a felkészülés alatt szedett össze korábbi klubjában. Rasmus felépülése azonban jól halad és tudjuk azt is, hogy már ég a vágytól, hogy játszhasson.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!