A United bemutatta 3. számú szerelését

A Manchester United és az Adidas büszkén mutatja be 3. számú szerelését a 2023/24-es szezonra, amely a klub gazdag történelme és az ikonikus vörös ördög szimbólum előtt tiszteleg.


A klub és a szponzor szorosan együttműködve alkották meg ez a szériát, melyben visszatükröződik a múlt jeles szelleme. A tervezőcsapat mélyen beleásta magát az Old Trafford archívumába és az ihletet végül az 1908/09-es FA-kupa győztes csapat szereléséből merítette. Az eredmény pedig egy olyan mez lett, amely kiemelkedik a tömegből a lelátón és a pályán is.

 

A dizájn alapját a felhőfehér szín adja, amely tökéletes választásnak bizonyult a vörös ördög emblémához, ami így a középpontba kerül. Ezt kiegészíti az Adidas ikonikus hármas csíkja és ezek harmonikusan egyesítik a múltat a jelennel.

 

 

A mezt egy merész, piros bordás gallér koronázza meg, amely egy csipetnyi modernitást ad az időtálló klasszikushoz. Az Adidas szóvivője lelkesedésüknek adott hangot a figyelemre méltó alkotás kapcsán és elmondta:


"Nagy készlettel rendelkezünk a Manchester United sikerekkel teli történelméből, ezekből pedig ihletet meríthettünk. Az idei szezon 3. számú szereléséhez az 1909-es FA-kupa győztes csapat szerelése adta az inspirációt, mely tökéletes hátteret biztosít a klub híres szimbólumának, a vörös ördögnek."

 

"Ennek a szerelésnek a megjelenése szándékosan visszafogott, merített a jelenkori utcai trendekből gondosan kiválasztva a felhőfehér hátteret, hogy a vörös ördög valósággal ragyogjon és tüzet inspiráljon a pályán."

 

 

A gyártó megérette a Vörös Ördögök szimbólumának jelentősségét a szurkolók számára és büszkék arra, hogy olyan dizájnt mutathatnak be, amely a pályáról könnyedén áthelyezhető akár az utcára is. A mez minimalista, mégis hatásos, így megközelíti a mai kornak megfelelő utcai trendeket, miközben nagyon is tiszteletben tartja eme legendás klub örökségét.


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!