Maguire a West Hamben folytathatja

A West Ham megállapodott a Manchester Uniteddel Harry Maguire szesrződetéséről.


A The Athletic hétfőn számolt be arról, hogy a londoni klub 30 millió fontos ajánlatot tett a Vörös Ördögöknek Harry Maguire-ért, az összeget pedig most a lap értesülései szerint elfogadták.

 

David Moyes csapata továbbra is erősíteni szeretné keretét, amit tehetnek is, hiszen a hírek szerint 105 millió font ellenében engedték el a városi rivális Arsenalhoz Declan Rice-t, Maguire pedig abban reménykedik, hogy új életet tudna lehelni karrierjébe, miután Erik ten Hag irányítása mellett a kispadra szorult.

 

A 30 éves védő mindössze 16 alkalommal lépett pályára a Premier League előző szezonjában miután a védelem tengelyében Raphael Varane, Lisandro Martinez és Victor Lindelöf voltak a holland menedzser legfőbb bizalmasai. 

 

Az angol válogatott játékost ráadásul nyár elején a csapatkapitányi posztjáról is felmentették.

 

 

A The Athletic arról számolt be, hogy Maguire, akinek 2025-ig van érvényes szerződése a Manchester Uniteddel abban reménykedett, hogy maradhat és megküzdhet helyéért a csapatban, ám a válogatott szövetségi kapitánya, Gareth Southgate jelezte, hogy a kevés játékidő rossz hatással lehet a válogatottságára is.

 

Maguire 2019 nyarán 80 millió font ellenében érkezett az Old Traffordra a Leicestertől, ám a klub ezen a nyáron igyekszik megválni egyes játékosoktól Andre Onana, Mason Mount és Rasmus Hojlund érkezését követően. 

 

A West Ham Scott McTominay játékjogáért is felajánlott 30 millió fontot, ám ezt a United részéről visszautasították.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!