Hojlund már az edzőpályán

Rasmus Hojlund ma már a carringtoni edzőpályán volt, a Manchester United új szerzeménye pedig lépésről lépésre halad a teljes felépülés felé.


A 20 éves dán válogatott támadó érkezését a szombati, Lens elleni barátságos mérkőzés előtt jelentették be, és Hojlundot a kezdőrúgás előtt körbe sétált a pályán az Old Traffordon.

 

Új játékosunk sem azon a mérkőzésen, sem a vasárnapi, Athletic elleni dublini találkozón nem vett részt, mivel az Atalantával folytatott felkészülés során kisebb sérülést szenvedett.

 

Ez a probléma várhatóan néhány hétre távol tartja, de a klub egyéni programmal segíti felépülését.

 

Ennek része, hogy Rasmus ma a már feltűnt az edzőpályánkon, és Erik ten Hag menedzser szerint jól halad a felépülésével.

 

 

"Természetesen rendelkezésre áll és itt van, így megvan a lehetősége, hogy játsszon, de nem várjuk el tőle, hogy ilyen rövid időn belül 100 százalékos állapotban legyen" - mondta Erik kedden a Sky Sportsnak.

 

"Tehát még várnunk kell egy kicsit."

 

"A mérkőzések száma miatt minden poszton szükségünk van legalább két játékosra."

 

"Nehéz megmondani, hogyan fog ez a folyamat zajlani, de úgy gondolom, hogy jelenleg jó úton halad. Napról napra meg kell néznünk, hogyan fog haladni, nyomon kell követnünk."

 

A menedzser a pénteki sajtótájékoztatón adhat további tájékoztatást új csatárunkról, ahol a Wolverhampton Wanderers elleni Premier League-nyitányt is előzetesen ismerteti majd.

 

A Wolves kedden vált meg Julen Lopetegui menedzsertől, mindössze hat nappal az Old Traffordon rendezendő mérkőzés előtt.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!