Martinez: Ez a klub a legmagasabb szintet követeli

Lisandro Martinez felvázolta, hogy a Manchester United játékosának lenni mindent megkövetel tőled, a 2023/24-es szezon kezdete pedig már a nyakunkon van.


Erik ten Hag csapata négy fronton is harcba szállhat ebben az idényben, és remélhetőleg még több siker születhet a holland erős első szezonját követően az Old Traffordon.

 

Licha rendben visszatért sérüléséből, amely miatt a 2022/23-as szezon utolsó két hónapját kihagyta, és mostanra már minden a régi, hatszor pályára is lépett az előszezonban.

 

Határozottan állítja, hogy benne a tűz továbbra is a régi, Martinez hangsúlyozta, hogy a csapat trófeák iránti vágya még soha nem volt nagyobb.

 

"Nos, azt hiszem, ha az ember ránéz erre a címerre, éhesnek kell lennie a sikerre" - válaszolta az argentin, amikor csapattársai hozzáállásáról kérdezték.

 

"Motiváció, hiszen ez a klub mindent, mindent megkövetel a győzelemért. Szóval úgy gondolom, hogy nagyon jó játékosaink vannak, nagyon jó mentalitással."

 

"Szerintem ez nagyon fontos. Ha nyerni akarsz, akkor minden nap készen kell állnod és élesebbnek kell lenned."

 

 

Mivel eddig Mason Mountot, Andre Onanat és Rasmus Hojlundot is szerződtette a nyáron, elmondható, hogy Ten Hag több új arcot is hozott ide azzal a céllal, hogy a csapatban betöltött helyekért folyó versenyt egy kicsit élesebbé tegye.

 

Mivel rengeteg összecsapás vár ránk, és a siker iránti vágy nagyobb, mint valaha, Licha elmagyarázta, hogy a Vörös Ördögök legújabb szerzeményei hogyan illeszkednek bele a csapatba itt Manchesterben.

 

“Szerintem az edző elképesztő munkát végzett, nagyon jól választott" - tette hozzá Licha a klubsajtónak nyilatkozva.

 

"A játékosok, akik itt vannak, csodálatosak, és azt hiszem, nagyon elégedettek vagyunk velük.”

 

"Szóval alig várjuk, hogy együtt dolgozhassunk, amikor elkezdődik a szezon, és [remélhetőleg] minden meccset megnyerünk."

 

Gary O'Neil csapata lesz az első ellenfél, Lisandro pedig már alig várja, hogy néhány nap múlva újra hallhassa a 12. játékos üvöltését az Álmok Színházában.

 

"Alig várjuk a szezon kezdetét. Mindenki izgatott, alig várjuk, és ez azt mutatja, hogy jól akarunk kezdeni, és már játszani akarunk" - tette hozzá a 25 éves védő.

 

"Át akarjuk élni azt az élményt, hogy a szurkolóink előtt, otthon játszunk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!