Ten Hag: Nem sürgetjük Hojlundot

Erik ten Hag, a Manchester United menedzsere kitart azon véleménye mellett, hogy nem fogják sürgetni Hojlund, hogy a tervezettnél korábban pályára lépjen, de természetesen a játékos gőzerővel készül a bemutatkozásra.


A dán válogatott támadó épp a múlt héten került bemutatásra az Old Trafford közönségének a Lens 3-1-es legyőzését megelőzően és jelenleg könnyített edzésmunkát végez Carringtonban.

 

A United számára ma este megkezdődik a szezon a Wolves elleni összecsapással, ám a szurkolók már jól tudják, hogy Rasmus pályára lépésre még egy kicsit várniuk kell az Álmok Színházában. 

 

"Nem, nem rohanunk sehova" - mondta Erik pénteken, amikor Rasmus erőnlétéről faggatták. "Tudjuk, hogy nélküle is erős a csapatunk és vannak opcióink a pozíciójába. Nem fogjuk sürgetni."

 

"Arról van szó, hogy amikor megfelelő szinten van, akkor beintegráljuk az edzésbe és persze a meccsekbe is."

 

"Megfelelő időt szánunk a felépülésére, hosszútávon kell biztosítani a győzelmeket, nem csak most."

 

A menedzsernek azért fájhat a feje, hiszen Amad Diallo, Tyrell Malacia, Kobbie Mainoo és Tom Heaton sem bevethetők. A holland elmondása szerint azonban már elkezdte kidolgozni a megfelelő alternatívákat a támadások építésére és megvan minden támadójának a maga szerepe.

 

"Meglehetősen nyugodt és higgadt lehetek ebben a helyzetben is, mert Rashy nagyon jó csatár" - tette hozzá Ten Hag. "Ezt múlt szombaton is láttuk."

 

 

"Anthony Martial is úgy néz ki bevethető lesz, Jadon Sancho is játszhat ott, a felkészülési szezonban is nagyon jól csinálta."

 

"Ahogy pedig már mondtam is, a csapat tudja kezelni ezt a helyzetet és van is emögött megfelelő stratégia."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Wolves

Premier League 1. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!