Biztató hírek Mainoo állapotáról

Kobbie Mainoo sérülésből való visszatérésére az előzetesen vártnál előbb sor kerülhet, jelentette be a Manchester United menedzsere, Erik ten Hag.


A 18 éves középpályás azóta nem állhat a Vörös Ördögök rendelkezésére, hogy a 2023-as felkészülési túra houstoni állomásán sérülést szenvedett a Real Madrid ellen.

 

Július végén a klub kiadott egy közleményt az akadémia neveltjének állapotával kapcsolatban, de Ten Hag a pénteki, Spurs elleni bajnokit megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján felhozta az ifjú titán témáját, amikor középpályával kapcsolatos terveiről beszélt.

 

Erik ugyanis amikor taktikai felállásukról ejtett szót, tinédzsert nevezte meg olyan játékosként, aki képes lehet kiegészíteni Casemirot a védekező középpályás poszton.

 

 

"Tudom, hogy jelen pillanatban nem állhat rendelkezésre, de Kobbie Mainoo személyében az Arsenal ellen láthattunk egy olyan játékost, aki képes lehet betölteni azt a szerepkört" - mondta a menedzser újságíróknak.

 

"Jelenleg nem bevethető, de szerintem egy-két hónapon belül már újra az lesz. Inkább kettő, mint egy, de újra számíthatok majd rá."

 

"És mivel pont akkor fog jönni a téli időszak, rengeteg mérkőzéssel, ezért a megfelelő meccsrutint is meg fogja tudni szerezni."

 

Azt követően, hogy a Real Madrid elleni sajnálatos sérüléséig kulcsfontosságú pozícióban nagyon jó benyomást tett a felkészülési túrán, Ten Hag szavai biztatólag hathatnak Mainoo-ra

 

A klubnál mindenki gyors felépülést kíván Kobbie-nak, hogy minél előbb újra a pályán láthassuk.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!