Ten Hag: A Spurs ellen nem futottak a játékosaim

Erik ten Hag azzal vádolta meg a Manchester United játékosait, hogy nem futottak a Spurs elleni múlt heti vereség alkalmával és kijelentette, második Old Traffordon töltött szezonjában se fogja elfogadni, hogy az elvárt szintnél alább adják.


A holland menedzser elismerte, csapata "nem volt elég jó" a bajnokság első két fordulójában a Wolves és a Spurs ellen, a londoniak elleni teljesítményt illetően pedig különösen kritikus volt.

 

Az 53 éves szakember szerint játékosai "nem futottak" és "zavarodottak" voltak, a Nottingham Forest ellen szombatin délután pedig egyértelműen jobb teljesítményt vár el.

 

"Az első 35 percben [a Tottenham ellen] nagyon jól álltunk a mérkőzésen" - kezdte Ten Hag pénteki sajtótájékoztatóján.

 

"Ők [Spurs] sehol se voltak, semmit se csináltak, majd történtek dolgok a mérkőzésen, zavarodottá váltak [a játékosai] és már nem tették többé a dolgukat."

 

"Nem futottak. Vagy ha futottak, akkor a rossz pillanatban, túl későn. Különösen a támadó játékosok nem zártak vissza."

 

"Pedig egy Manchester United játékostól és a csapattól is ez az elvárás. Ehhez nem szoktam hozzá ettől a csapattól, mert ezt mindig meg szokták csinálni."

 

 

A United győzelemmel tudta nyitni a szezont a Wolves ellen, annak ellenére, hogy gyenge produkcióval rukkoltak elő. Ten Hag védelmébe vette a Gary O'Neill legénysége ellen nyújtott teljesítményüket - akik egy utolsó pillanatos jogos tizenegyest nem kaptak meg - de azt elárulta, hogy a Spurs elleni vereséget követően nem finomkodott játékosaival.

 

"Elmondtam nekik" - tette hozzá.

 

"Visszajelzést adtam nekik arról, hogy ez nem elfogadható, csapatként, egyésgként kell ezt csinálnunk. Minden egyes egyéniségnek felelősséget kell vállalnia. Felelősségre vonható játékosokra van szükségünk."

 

Ten Hagnak a Forest elleni meccs előtt a védelem bal oldalát illetően is főhet a feje, miután Shaw a héten izomsérülést szenvedett.

 

Az ESPN hírforrásai szerint Shaw akár novemberig is kidőlhetett, míg a poszton második számúként számontartott Tyrell Malacia térdsérüléssel bajlódik. Ennek eredményeként elképzelhető, hogy a Unitednek az átigatolási időszak utolsó hetében ezt a posztot illetően is szét kell néznie a piacon.

 

"Ha adódik egy jó lehetőség, akkor igen" - válaszolta Ten Hag, amikor egy esetleges bal oldali védő átigazolásról kérdezték.

 

"A megfelelő játékosnak kell lennie. Különben a rendelkezésünkre álló kerettel kell megoldanunk. És mint már mondtam korábban, a szezont megelőzően különböző forgatókönyveket vettünk számba, amelyek érinthetik az átigazolási stratégiánkat. Mindegyikre vonatkozóan van megoldásunk."


ESPN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Nottingham Forest

Premier League, 3. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!