Manchester United 3-2 Nottingham Forest

Rémálomba illő kezdés után két góos hátrányba került a United, mely végül megfordította az eredményt és megnyerte mai bajnokiját.


Harminchét másodperc kellett az első lövéshez, labdaszerzés után Antony tekerését Turner akarta fogni, de kiesett a kezéből, szöglet lett belőle. A sarokrúgást tisztázták a védők, Awoniyi iramodott meg a labdával, Rashford és Martial próbálta követni, de nem sikerült, a Forest támadója pedig biztosan értékesítette helyzetét, 1-0 a vendégeknek!

 

Hihetetlen! A 4. percben jobbról érkező szabadrúgást Boly fejelhette 6 méterről a kapuba, nagy nulla védekezés volt, 2-0 a Forestnek.

 

Az első 15 perc teljesítménye egy hatalmas nagy nulla volt, bár 91%-ban a hazaiaknál volt a labda, semmit nem tudtak csinálni vele. Fernandes egy átlövést kapura küldött, de a kapus magabiztosan fogta azt, inkább a tehetetlenség hozta ezt a lövést, sem mint egy remek támadás.

 

A 17. percben Fernandes bombáját védte Turner, a kipattanót Rashford összeszedte, megindult az alapvonal felé, középre lőtt, ahol Eriksen érkezett és kapuba passzolt, 1-2!

 

Három perccel később Casemiro került lövőhelyzetbe, Turner biztosan hárított. Végre kezdett magasabb fokozatba kapcsolni a United!

 

A 27. percben egyenlíthetett volna a hazai gárda, de Casemiro 2 méterről kapu mellé fejelt. 

 

Turner újabb védése ismét megmentette a Forestet, ezúttal Wan-Bissaka nagyszerű passza után Martial pöckölte kapura a labdát.

 

A 35. percben Dalot botrányos védekezése után Johnson futott el jobb oldalon, középen várta a labdát Awoniyi, de Varane remekül blokkolt.

 

A félidő utolsó 10 percére rendezte sorait a Nottingham és sokkal kiegyenlítettebb játékot láthattunk, nem is jöttek a manchesteri helyzetek.

 

A 47. percben Johnson futott el majdnem alapvonalig, visszatette a labdát, Gibbs-White lőtt, szerencsére csapattársát találta el a játékos.

 

Fordulás után is majdnem góllal nyitottak a vendégek; Gibbs-White próbálta középre lőni a labdát, sikerült is neki, de hatalmasat mentett a védelem.

 

Meglepő szabadrúgás-kombináció végén Casemiro közelről passzolt a kapuba, kiegyenlített a United! Végre valami újat is láthattunk a csapattól, mert eddig amit mutattak a játékosok, az igen statikusra sikeredett.

 

Az 54. percben Antony a tizenhatos sarkáról tekert, Turner óriásit nyújtózott és védett.

 

Öt perccel később egy jobboldali támadás végén Antony lapos centerezése után Fernandes sarkazott kapu mellé.

 

A 67. percben egy felívlet labdára futott Fernandes és Worrall, mindketten elestek, a játékvezető úgy ítélte meg, hogy a védő szabálytalan volt, így Attwell piros lapot mutatott fel. A VAR szobában vizsgálták az esetet, de nem változott a döntés, óriási esélyt kaptak a Vörös Ördögök, hiszen még egy fél félidő előttük állt. Kiváló helyről lőhetett szabadrúgást Fernandes, aki lövés helyett egy trükkös megoldást választott, de Dalot egyáltalán nem figyelt erre. Így elherdálni egy ekkora lehetőséget!!!

 

Sorozatosan jöttek a szögletek, egyik sarokrúgás után Rashford esett el a tizenhatoson belül Danilo belépője után, amiért büntetőt ítélt a játékvezető. A labdát Fernandes tette le a büntetőpontra, és a kapu jobb oldalába lőtte, megfordította a meccset ten Hag alakulata.

 

A 84. percben Boly lőtt 15 méterről kapura, Onanának nagyot kellett védenie.

 

Már a 11 perces ráadás is elkezdődött, amikor Elanga középre lőtt labdáját Wood szerette volna kapuba rúgni, de nem érte el.

 

Rashford sokadik gyenge megoldását láthattuk a meccsen, amikor passz helyett kapura lőtt. Az angol nagyon sok esetben rossz döntést hozott ma.

 

 

Premier League, 3. forduló
Manchester United 3-2 Nottingham Forest
Old Trafford

 

Vezette: Stuart Attwell

 

United: Onana - Wan-Bissaka, Varane(Lindelöf 46.), Martinez, Dalot - Casemiro, Eriksen - Antony(McTominay 85.), Fernandes, Rashford - Martial(Sancho 60.)
Nem használt cserék: Henderson, Maguire, McTominay, Fernandez, Gore, Garnacho, Pellistri

 

Forest: Turner - Boly, Worrall, McKenna(Niakhate 57.) - Aurier, Danilo(Wood 81.), Yates, Aina - Johnson(Kouyate 70.), Gibbs-White - Awoniyi(Elanga 81.)
Nem használt cserék: Horváth, Williams, Montiel, Hwang, Freuler

 

Gólszerző: Eriksen 17', Casemiro 52', Fernandes 76' (11-es) illetve Awoniyi 2', Boly 4'

 

Sárga lap: Wan-Bissaka, Rashford, Onana, Fernandes illetve Aurier, Gibbs-White, Aina, Kouyate

 

Kiállítva: Worrall 67'

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!