A United legnagyobb fordítása Ten Haggal

A Manchester United a legnagyobb feltámadást könyvelhette el Erik ten Hag menedzser irányítása alatt, amikor kétgólos hátrányból fordítva 3-2-re legyőzte a Nottingham Forestet.


Egy drámai délutánon az Old Traffordon a Vörös Ördögök mindössze 3 perc és 47 másodperccel a kezdés után már 2-0-s hátrányban voltak - ez volt a leggyorsabban bekapott dupla, amelyet a United valaha is elszenvedett egy Premier League-meccsen.

 

A karakteres teljesítménynek köszönhetően azonban Taiwo Awoniyi és Willy Boly góljaira végül érkezett válasz. Christian Eriksen 17. percben szépített, amikor Marcus Rashford oldalról betett labdáját értékesítette.

 

Hét perccel a félidő után Casemiro egy okos Bruno Fernandes szabadrúgásból egyenlített, mielőtt a portugál - a United fölénye és erős nyomása közepette - büntetőből megfordította a mérkőzés állását.

 

 

Ten Hag irányítása alatt a Vörös Ördögök eddig több fontos fordítást is végez vittek, de kétgólos hátrányból még egyet sem sikerült megnyerniük.

 

Az előző szezonban 2-0-s hátrányban voltunk - szintén hazai pályán - a Leeds United ellen, de Marcus Rashford és Jadon Sancho második félidei góljainak köszönhetően meg kellett elégednünk a 2-2-es döntetlennel.

 

Sir Alex Ferguson dicső korszakának legjobb hagyományai szerint a kupamérkőzéseken számos felkavaró válasz érkezett a nehéz helyzetekre, többek között a West Ham United és a Fulham legyőzése az FA-kupában, valamint a Barcelona elleni emlékezetes Európa-liga-diadal.

 

A Ligakupában kétszer is hátrányba kerültünk az Aston Villa ellen a Wembleyben, a trófea megszerzéséhez vezető úton.

 

Ami a Premier League-et illeti, az emlékezetes manchesteri derbin aratott győzelem, az Everton elleni idegenbeli siker és a Fulham elleni, utolsó játéknapi diadal mind-mind 2-1-es eredménnyel, hátrányból fordítva született.

 

Az Opta Joe a Twitteren tette közzé, hogy 13 mérkőzést nyertünk meg két vagy több gólos hátrányban, többet, mint bármelyik másik csapat a Premier League történetében.

 

A tegnapi eredmény azt is jelenti, hogy a United immár 31 egymást követő tétmérkőzésen veretlen az Álmok Színházában.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!