Stoke City U18 - Manchester United U18 1-4

A Manchester United zsinórban második idegenbeli mérkőzését nyerte meg négy gólt rúgva, most a Stoke City ellen ünnepelhetett 4-1-es győzelmet, miután az első fordulóban a Middlesbrough ellen tudtak 4-0-s eredményt elérni.


Jack Moorhouse egy bal lábas találattal szerezte meg a vezetést a Vörös Ördögöknek, miután a Stoke nem tudott tisztázni Jack Kingdon felpörgetett beadását követően. 0-1

 

A 38. percben a Stoke előtt is adódott lehetőség, ám Adam Watson lövését a United kapusa, Tom Myles hárította, majd Shea Lacey lövése a keresztlécet találta el. 

 

Lacey mindössze 12 perc után állt be csereként, a sérült jobbhátvéd Jayden Kamason helyére, de a mérkőzés alatt kitűnően játszott, így a Vörös Ördögök edzője, Adam Lawrence is átrendezte a csapatot, Jayce Fitzgerald a védelembe került a középpályáról.

 

Fitzgerald adta a gólpaszt a United második góljánál, James Scanlon elé lőtte a labdát a pálya bal szélére. A támadó első, kapura tartó lövését a Stoke kapusa, Ben Houston még hárította hárította, de a 11 mezszámú játékos a másik lábával már nem hibázta el a kipattanót. 0-2

 

Már a második félidőben csereként beálló Gabe Biancherit a Stoke középső védője, Sanchez Phillips által esett el a büntetőterületen belül, a walesi ifjúsági válogatott játékos pedig maga végezte el a tizenegyest, ezzel 3-0-ra alakítva az állást.

 

Scanlon a 75. percben ismét betalált a vendégek javára, miután befelé jött a labda a Stoke kapuja elé, ott a támadó területhez jutott, rákanyarította a labdát a kapura, zonban az a kapufáról a kapusra pattant és balszerencséjére, onnan született a gól. 0-4

 

Három perccel később a Potters szépíteni tudott, amikor Luke Enright lecsapott egy felpasszolt labdára, és a kiugró Myles mellett a kapuba lőtt. 1-4

 

Második gyzőelmével a csapat a második helyen pontegyenlőséggel várja következő találkozóját, melyet a Nottingham Forest U18 ellen vív majd meg szeptember 16-án 13:30-kor hazai környezetben. 

 

Összefoglaló:

United: Myles; Kamason (Lacey), Munro, Kingdon (c), Mantato; Fitzgerald, Devaney (Baumann); Missin (Curley), Moorhouse, Scanlon, Musa (Biancheri).

Nem használt cserék: Heath.

Gólok: United - Moorhouse 38, Scanlon 57, Biancheri büntetőből 67, Houston öngól 75. Stoke - Enright 78.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!