Hivatalos a United Ligakupa ellenfele

Erik ten Hag Vörös Ördögei a Crystal Palace ellen kezdik meg Ligakupa szereplésüket a harmadik fordulóban hazai pályán.


A mérkőzést a szeptember 25-én kezdődő héten játsszák az Old Traffordon, a United hét hónappal azután lép pályára, hogy a februári döntőben 2-0-ra legyőzte a Newcastle Unitedet.

 

A Sky Sportson a hátralévő második körös mérkőzések befejezése után élőben lebonyolított sorsolást Emma Saunders műsorvezető vezette, a csapatokat pedig a Sheffield Wednesday korábbi menedzsere, Darren Moore és a nemrég visszavonult angol válogatott Izzy Christiansen húzta ki.

 

A kupamérkőzésünk lesz az első a Palace elleni két mérkőzésünk közül a jövő hónapban az Álmok Színházában, mivel a Premier League találkozót a rá következő hétvégén (szeptember 30.) rendezik.

 

A mérkőzés egy héttel későbbre esik, mint a Bajnokok Ligája csoportkörének nyitómérkőzése, amelynek sorsolására ma (csütörtökön, magyar idő szerint 18:00) kerül sor.

 

 

Ez egyike a harmadik forduló öt, kizárólag Premier League-csapatokból álló párharcainak, és reméljük, hogy Roy Hodgson csapata ellen erősen kezdjük majd a sorzatot. A bajnoki szezon első három mérkőzéséből négy pontot gyűjtöttek, és kedd este, a második fordulóban 4-2-re legyőzték a Championshipben szereplő Plymouth Argyle-t.

 

A United 2022/23-ban az Aston Villa, a Burnley, a Charlton Athletic, a Nottingham Forest és a Newcastle United csapatát győzte le azon az úton, amely végén története során hatodszorra emelhette magasba a Ligakupát, ezzel biztosítva magának a Ten Hag-éra első trófeáját.

 

Ligakupa 3. kör sorsolása:


Ipswich Town v Wolves
Exeter City v Luton Town
Aston Villa v Everton
UNITED v Crystal Palace
Port Vale v Sutton United
Bradford City v Middlesbrough
Bournemouth v Stoke City
Lincoln City v West Ham United
Brentford v Arsenal
Chelsea v Brighton & Hove Albion
Salford City v Burnley
Fulham v Norwich City
Blackburn Rovers v Cardiff City
Liverpool v Leicester City
Newcastle United v Manchester City
Mansfield Town v Peterborough United

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!