Hivatalos: Új kapus a fedélzeten!

Altay Bayindir 2027 júniusáig szóló szerződés keretében csatlakozott a Manchester Unitedhez, amely további egy évvel opcionálisan meghosszabbítható.


A 25 éves török válogatott játékos karriere során eddig 166 tétmérkőzésen lépett pályára, amelyek közül 53 alkalommal nem kapott gólt. Az előző idényben kulcsszerepet vállalt abban, hogy a Fenerbahce megnyerte a török kupát és második helyen végzett a bajnokságban.

 

Szerződése aláírása kapcsán így nyilatkozott:

"Nagy megtiszteltetés csatlakozni a Manchester Unitedhez és ezzel az első török játékossá válni, aki képviselheti ezt a csodálatos klubot."

 

"Már alig várom, hogy megkezdhessem a munkát a hihetetlenül tapasztalt kapusszekcióval. Támogatni fogjuk egymást és minden egyes napon a lehető legmagasabb szintet fogjuk elvárni magunktól annak érdekében, hogy készen álljunk, ha szükség van ránk."

 

 

A Manchester United sportigazgatója, John Murtough így folytatta:

"Altay egy remek erősítés a keretünk számára, akivel tovább erősödik a tapasztalt kapuszszekciónk minősége."

 

"Miután egy erős európai bajnokságban folyamatosan jó teljesítménnyel tudott előrukkolni, így minden képességgel rendelkezik ahhoz, hogy támogasson minket abbéli vágyainkban, hogy ebben a szezonban és a későbbiekben is jól szerepeljünk minden egyes sorozatban."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!