Hivatalos: Evans hazatért

A Manchester United örömmel jelenti be, hogy Jonny Evans újra csatlakozik a klubhoz egy 1 éves szerződéssel.


A United Akadémiáján nevelkedett játékos 102 alkalommal szerepelt az Észak-Ír válogatottban, a klubnál eltöltött korábbi időszakában pedig 3 Premier League címet, két Ligakupát és Bajnokok Ligáját is nyert a csapattal 198 mérkőzés alatt.

 

Jonny így kommentálta hazatérését:

"Örülök, hogy csatlakozhatok a Manchester Unitedhez, ami egy olyan hely, ahol mindig is otthon éreztem magam. Ez a klub és a szurkolók 15 éves korom óta formáltak engem játékosként és emberként is és örülök, hogy visszaérhetek oda, ahol minden elkezdődött."

 

"Nagyon élvezem a felkészülési időszak alatt a közös munkát a menedzserrel és az egész stábbal és alig várom, hogy segítségére legyek a csapatnak a sikerek elérésében ennél a fantasztikus klubnál."

 

 

John Murtough is nyilatkozott Evans 1 éves szerződése kapcsán:

"Jonny egy győztes, aki mindent megtapasztalt pályafutása során. Tapasztalatai felbecsülhetetlen értékűek az itt újra felépülő kultúra számára. Hozzáállása és munkabírása felülmúlhatatlan, Erik és stábja pedig tudják, hogy ő az a játékos, akire bármikor számíthatnak a szezon során."

 

"Mindannyian köszöntjük itthon Jonny-t és reméljük, hogy további szép eredményekkel tud majd hozzájárulni a klub sikereihez, amit ő már korábban élvezhetett."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!