Onana ismét képviselheti Kamerunt

A Manchester United kapusa, Andre Onana megerősítette, hogy büszkén képviseli Kamerunt a válogatott szünetben.


A 27 éves játékos legutóbb a 2022-es katari világbajnokságon játszott hazája színeiben, ahol idő előtt távozott a tornáról, majd később bejelentette, hogy visszavonul a nemzeti csapattól.

 

Onana most izgatottan várja a jövő keddi, Burundi elleni Afrika Nemzetek Kupája-selejtező mérkőzést.

 

A közösségi médián keresztül kiadott nyilatkozatában Andre a következőket írja: "A labdarúgás világában, akárcsak az életben, olyan kritikus pillanatok jönnek, amelyek fontos döntések meghozatalát igénylik."

 

 

"Az elmúlt hónapokban igazságtalan és manipulatív próbatételekkel szembesültem. Mégis rendíthetetlen szeretetem és ragaszkodásom a hazámhoz, Kamerunhoz továbbra is megmaradt."

 

"A vágyam, hogy képviseljem a hazámat, fiatalkorom óta soha nem lankadt, és ez a törekvés továbbra is identitásom elválaszthatatlan része. Ezt a meggyőződésemet semmi és senki sem tudja megingatni."

 

"Megingathatatlan bizonyossággal válaszolok nemzetem hívására, tudatában annak, hogy visszatérésemmel nem csak álmaimnak teszek eleget, hanem a kameruniak elvárásainak és támogatásának is, akik egy olyan válogatottat érdemelnek, amely elszántan ragyog."

 

"A manipulációval, hazugságokkal és hatalommal való visszaéléssel szemben úgy döntök, hogy hű maradok az eszméimhez, büszkén képviselve egy olyan országot, amely megérdemli őszinte elkötelezettségünket. Itt az ideje, hogy egyesüljünk, hogy harmóniában dolgozzunk a közös jóért: Kamerunért."

 

"Szeretném üdvözölni a kormányt, amely keményen dolgozik azon, hogy egy jobb Kamerunt építsen mindenki számára."

 

"Gondolataim Kamerun népével vannak, amelynek végtelen köszönetet mondok a támogatásáért, és amelyet alig várom, hogy újra lássak."

 

"Az idő, minden dolgok tévedhetetlen bírája, végül megvilágosít minket és feltárja tetteink helyességét. Elkötelezettségem Kamerun iránt továbbra is töretlen, és eltökélt szándékom, hogy kivegyem a részem annak virágzásából."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!