Manchesterben a két legdrágább játékos érkezése várható?

Manchester városának két klubja arra készül, hogy a futballvilág két rendkívül híres tagját a Premier League-be csábítsa hatalmas pénzekért.


Az Inter Milan holland középpályása készen áll arra, hogy a Premier League bajnokához csatlakozzon, míg a városi rivális Manchester City az Atletico Madrid csatárát, Diego Maradona vejét, Sergio Agüerot szerezheti meg.

A két igazolásnak drámai hatásai lennének az angol labdarúgásra, hiszen a United 35 millió fontot fizetne Sneijderért míg a "hangos szomszédok" 40 millió fontot sem sajnálnának az argentín támadóért. Ám ami igazán drasztikus, az a két játékos fizetése lenne.

A holland "karmester" egész nyáron a United célkeresztjében áll és a tegnapi napon egy old traffordi forrás ezt mondta: "Sneijder mindenképp egy top játékos, akit szívesen leigazolnánk."

Ám a Unitednél ragaszkodnak hozzá, hogy a 250.000 fontos heti fizetési igényt mindenképp el kell felejtenie a játékosnak, ha a rekordbajnok legújabb igazolása akar lenni David de Gea, Phil Jones és Ashley Young után.

 


Sneijder a Unitedet favorizálja a spanyol Malaga ajánlata helyett, mely klubot a katari királyi család vásárolt meg és a nyár folyamán hatalmas erõsítéseket hajtottak végre már.

Közeli források a jövõ hétre komoly elõrelépéseket várnak a tárgyalásoktól, minek következtében Sneijder esetleges átigazolásával rekordot jelentõ 90 millió fontot költene a Manchester United a nyár során.

Bár még az átigazolási összegben sincs egyetértés az Interrel, ami szintén késlelteti az átigazolást, ám érthetõen az olasz klub elkezdte keresni Sneijder helyettesét.

A holland sztár jelenleg 170.000 fontos heti fizetést kap a San Siróban, ám az angol adótörvények miatt ahhoz, hogy ugyanakkora netto bért kaphasson a holland, messze többet kellene fizetnie a Vörös Ördögöknek, mint amit a jelenleg legjobban fizetett Wayne Rooney kap, ami 220.000 font hetente.

Tavaly õsszel sikerült az angol támadónak kisajtolnia a magasabb bért a Vörös Ördögök vezetõségétõl azok után, hogy távozással fenyegetõzött. Sneijdernek azonban semmiképp nem kíván a klub magasabb fizetést adni, így a nagy kérdés az lesz, a játékos elfogadja-e a felajánlott bért, vagy sem.

"A legnagyobb kérdés az, hogy Sneijder elfogadja-e az ugyanakkora bért, mint amit Wayne kap, vagy nem" - folytatta a meg nem nevezett Unitedes forrás.

Az Old Traffordhoz tartozó hír, miszerint Sir Alex Ferguson számol a bolgár Dimitar Berbatovval és nem kívánja eladni a játékost.

Berbatov rendkívül csalódott volt, hogy a Bajnokok Ligája döntõjében még a kispadra sem került azok után, hogy a Premier League gólkirálya lett.

"Nehéz döntés volt, hogy kihagytam a döntõrõl és tudom, hogy csalódott volt. Rengeteget beszéltünk, elfogadta a döntésemet és nagyon várja a következõ szezont" - nyilatkozta Sir Alex Ferguson.

Daily Mail

 


daily mail

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!