Hojlund: A debütálással valóra vált egy álmom

A Manchester United csatára, Rasmus Hojlund elmondása szerint vasárnap egy álma vált valóra, amikor az Arsenal elleni idegenbeli bajnokin debütálhatott a csapatban.


A nyári szerzemény először került be Erik ten Hag meccsnapi keretébe - miután felépült a felkészülési szezon során összeszedett sérüléséből - a 67. percben pedig be is állhatott a kispadról az Emirates Stadiumban csereként.

 

A 11-es mezszámot viselve Hojlund jó benyomást tett a pályán töltött rövid ideje alatt, de sajnos ő se tudta ahhoz hozzásegíteni a Unitedet, hogy legalább egy ponttal távozhassanak Észak-Londonból, miután a hazaiak a hosszabbításban két gólt szerezve 3-1-re eldöntötték maguk javára a találkozót.

 

Ennek ellenére, Rasmus első fellépése alkalmával lendített a csapat játékán, amellyel kiváltotta menedzsere elismerését is a lefújást követő sajtótájékoztatón.

 

A támadó fizikalitásának köszönhetően a pályára lépésétől kezdve végig megjátszható volt az ellenfél kapuja előtt, okos pördítése pedig nagyban hozzájárult az Alejandro Garnacho érvénytelenített találatáig vezető akcióhoz.

 

 

A vasárnapi események nem voltak rossz hatással a 20 éves játékos hangulatára, miután a gyerekkora óta United szurkoló csatár élete első mérkőzését játszhatta vörös mezben.

 

Hojlund büszkeségének közösségi médiás felületén adott hangot:

"Nagyon büszke vagyok, hogy bemutatkozhattam a Manchester Unitedben, az álom valósággá vált ❤️"

 

"Az eredménnyel balszerencsénk volt ma ... de a válogatott szünetet követően talpra fogunk állni."

 

"Most arra koncentrálok, hogy Dániát képviseljem válogatott szinten"


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!