Evans: Úgy érzem, kötődöm a feltörekvő Vörös Ördögökhöz

A Manchester United védője, Jonny Evans szerint az, hogy átérzi a fiatal, feltörekvő játékosok útját, különösen hasznos tette visszatérését a klubhoz.


Evans az akadémiánkon keresztül jutott el a United felnőtt csapatába, és 2007-es debütálása után közel 200 alkalommal lépett pályára az első csapatban.

 

Miután 2015-ben elhagyta az Old Traffordot - a West Brom és a Leicester City-n keresztül - visszatért oda, ahonnan a profi karrierje 16 évvel korábban indult, és egy exkluzív interjúban elmondta nekünk, hogy az idő közben szerzett tapasztalatai olyanok, amelyekről úgy érzi, hogy különleges köteléket teremtettek számára a mostani, feltörekvő, fiatal Vörös Ördögökkel.

 

"Nagyszerű volt látni a fiatal játékosaink tehetségét, és bár már sokkal idősebb játékos vagyok, még mindig érzem a kapcsolatot az akadémia játékosaival" - mondta Evans a klubhoz való újbóli leszerződése után adott első interjújában.

 

 

"Még akkor is, amikor a múltban elhagytam a Manchester Unitedet, amikor az akadémia játékosait láttam magam körül, mindig úgy érzem, hogy van egy kötelék vagy egy kapcsolat köztünk. Szóval, csodálatos volt számomra, hogy újra velük lehettem az öltözőben. Nagyon tetszett.”

 

"Imádtam látni, ahogy fejlődnek, és tudni, hogy mit éreztem én a karrierem és az életem azon szakaszában, amin ők most keresztülmennek.”

 

"Jó volt ezt látni, újra fiatalnak éreztem magam, és úgy éreztem, hogy képes vagyok visszatérni ahhoz a gondolkodásmódhoz, amit ők vallanak, amikor, tudod, minden nap be akarsz törni az első csapatba, hogy lenyűgözd a menedzsert, és megmutasd, hogy mire vagy képes." - mondta.

 

Erik ten Hag a nyár folyamán arról beszélt, hogy Jonny rengeteg tapasztalatot tud nyújtani a játékosainak, és aligha kétséges, hogy a 35 éves játékos új csapattársai is hasznosítani tudják majd a tudását, ha ebben a szezonban körülötte lesznek.

 

Ez azonban csak az egyik módja annak, ahogyan Evans az egyéves szerződése során szerepet kíván vállalni.

 

“Szeretnék a lehető legtöbbet hozzátenni, és megpróbálok a lehető legtöbbet adni a csapatnak, a klubnak, és amikor szükség lesz rám, készen állni" - mondta.

 

"Nagyon komoly profizmus kell ehhez. Ez egy másfajta kihívás számomra, hogy fizikailag és mentálisan is készen álljak a meccsekre. És ez olyasvalami, amit már nagyon várok."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!