Előrehaladott tárgyalások az új mezszponzorral

A Manchester United előrhaladott tárgyalásokat folytat egy új mezszponzori megállapodásról az amerikai Qualcomm technológiai vállalattal.


Az angol rekordbajnok szeretné, ha egy évi 60 millió fontos bevételt jelentő megállapodást tudnának kötni.

 

Eléggé valószínűtlennek tűnik, hogy az ügylet már ebben a szezonban érvénybe lép, tekintettel arra, hogy már számtalan szurkolói mez eladásra került, így várhatóan a következő idénytől kezdődne.

 

A United már jelenleg is kapcsolatban áll a telekommunikációs hardvereket, így többek között félvezetőket gyártó Qualcomm céggel. A klub 2022 nyarán jelentette be a Qualcomm almárkáját, a világ prémium okostelefonjait, PC-it, játék konzolait és okoseszközeit ellátó Snapdragont promótáló megállapodást.

 

 

Az egy évvel ezelőti szponzori ügylet keretében a Qualcomm vállalta azt is, hogy tanácsokkal látja el a Vörös Ördögöket az Old Trafford telefonos és internetes hálózatának fejlesztését illetően, hogy ezzel is növelni tudják a szurkolók meccsnapi élményét.

 

A Unitednél azóta keresik új mezszponzorukat, mióta a német TeamViewer szoftvercég az előző év végén bejelentette, nem kívánja meghosszabbítani a 2021-ben öt évre, évi 47 millió fontról szóló szponzori megállapodást. Decemberben a felek pedig arra a megállapodásra jutottak, hogy a klub idő előtt kivásárolhatja majd szerződéséből a TeamViewert.

 

A TeamViewert megelőzően amerikai Chevrolet autógyár szezononként 64 millió fontot fizetett azért, hogy a klub mezeinek elején legyen látható.

 

A Manchester United nem kívánta kommentálni a The Athletic értesüléseit, a Qualcomm pedig nem reagált.


The Athletic

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!