Maguire: Biztosan játszani fogok a Unitedben

Harry Maguire már nem csak a Vörös Ördögök színeiben, hanem válogatott szinten is kipécézésre került a szurkolók által, de ő nem aggódik amiatt, hogy manchesteri elizoláltsága hatással lenne a nemzeti csapatbeli helyére.


Harry Maguire turbulens napokat tudhat maga mögött az angol válogatottban, most azonban már figyelmét a Manchester Unitednek szenteli, ahol kevés pályán töltött perce kérdésessé teheti a 2024-es Európa-bajnokságon való részvételét - ez azonban szerinte még "túl távol van" ahhoz, hogy ezen aggódjon.

 

A West Ham United a nyáron mentőmellényt dobott volna zátonyra futott karriere megmentésére - a londoniak 30 millió fontos ajánlatát pedig el is fogadták a Unitednél - de a védő szerint "nem jutottak egyezségre", a Unitednél pedig örültek annak, hogy marad a csapatnál.

 

"Természetesen az angol válogatottbeli karrierem nagy prioritást élvez" - kezdte.

 

 

"Ahogyan a klub karrierem is."

 

"Mindent számításba vettem és tudom, azzal, hogy a szezon első négy mérkőzésén nem voltam a kezdőcsapatban, ez a történet vissza fog csapni rám."

 

"Az előző szezont két erős teljesítménnyel zártam Anglia színeiben és mind az öt mérkőzésen pályára léptem, amelyekkel ott tartunk ahol a kvalifikációban, szóval továbbra is jól kell teljesítenem, ha a csapatba jelölnek."

 

"Nézzék, klub futball szinten, szeretnék mérkőzéseken szerepelni, játszani. A szezon első négy hete nehéz volt, mert csak heti egy meccset játszottunk és a menedzser nem játszatott, de még rengeteg mérkőzés vár ránk és biztos vagyok benne, hogy sok meccsen fogok szerepelni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!