Ten Hag: Rashford és Hojlund össze fognak szokni

A Manchester United menedzsere, Erik ten Hag úgy véli, Rasmus Hojlund és Marcus Rashford gyümölcsöző csatárpárost alkot majd a klubnál.


A dán válogatott Hojlund a hétvégén a Brighton ellen kezdőként lépett pályára, és álomszerű hazai debütálástól fosztották meg Rashford okos passza után, mivel a VAR úgy döntött, hogy a labda a beadás előtt elhagyta az alapvonalat.

 

Nyilvánvalóan időbe telik, amíg a két új csapattárs összeszokik, de a gyémánt alakzatú középpálya előtti párosításuk azt sugallja, hogy Erik arra számít, jó hatásfokkal és kombinatívan mozognak majd, hogy megzavarják az ellenfelek védelmét.

 

Az Allianz Arénában a Bayern München elég nagy kihívást jelent a Bajnokok Ligája A csoportjának szerda esti mérkőzésén, így remélhetőleg szikrázó játékot láthatunk a két támadótól.

 

Arra a kérdésre, hogy Marcus át tudja-e alakítani a játékát, hogy együtt tudjon dolgozni a korábbi Atalanta-játékossal, Erik így válaszolt: "Igen, abszolút. Mindketten profitálhatnak egymásból. De meg kell ismerniük egymást, és ez a folyamat még csak most kezdődik. Ugyanakkor nekünk eredményekre van szükségünk, ezért kéz a kézben kell haladniuk."

 

 

"De minden edzésből, és minden meccsből tanulunk. Természetesen mi, mint az edzői stábirányítjuk a folyamatot, hogy minél jobban egymásra találjanak. De azt is láttuk, hogy Rasmus és Rashy együtt vannak, beszélgetnek arról, hogyan profitálhatnak ebből."

 

"Szóval láthatjuk, hogy folyamatos a kommunikáció, a beszélgetés, az interakció a pályán, és ez jó jel. Biztos vagyok benne, hogy rendben lesz ez a kapcsolat. Szerintem a kapcsolat már létezik, de magasabb szintre fognak jutni ebben."

 

A menedzsert elkerülhetetlenül megkérdezték a Bayern által a Tottenham Hotspurtől nyáron szerződtetett Harry Kane-ről, és arról, hogy ő is opció volt-e a Vörös Ördögöknél, ahogyan azt már egy ideje találgatták.

 

Ten Hag azonban hangsúlyozta, hogy ezt a helyzetet már a nyári amerikai túra során tisztázta, és nyilvánvalóan örül, hogy a rendkívül ígéretes Hojlundot a fedélzeten tudhatja.

 

"Azt hiszem, ezt már San Diegoban megbeszéltük, így nem hiszem, hogy meg kell ismételnünk ezt a vitát" - jelentette ki a meedzser. "Elégedettek vagyunk Rasmussal. Nyilvánvalóan az első meccseken sérült volt. Az Arsenal ellen játszott, most pedig először kezdett."

 

"Így most természetesen be kell őt építenünk a csapatba, de látható, hogy nagy tehetség, és hozzá fog járulni a játékunkhoz. Eléggé magabiztosak vagyunk ezzel kapcsolatban."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!