Lindelof: Mindenki alig várja a szombati meccset

Victor Lindelof szerint a Manchester United minden egyes játékosa arra vágyik, hogy a szerdai, Bayern elleni szűkös Bajnokok Ligája-vereséget követően a Burnley elleni szombati kiránduláson gyorsan visszatérjen a pályára.


Leroy Sane és Serge Gnabry korai találataival a United kétgólos hátrányba került az első félidőben, mielőtt Rasmus Hojlund a második játékrész elején megszerezte első gólját a United színeiben.

 

Harry Kane büntetőjével gyorsan 3-1-re alakult az állás, majd a középpályás Casemiro a meccs előrehaladtával csökkentette a hátrányt. A Bayernbe csereként beálló Mathys Tel ezután megszerezte a hazaiak negyedik találatát, mielőtt 18-as számú játékosunk ismét betalált, megszerezve a mérkőzés hetedik gólját.

 

Victor Lisandro Martinez társa volt a védelmünk közepén, és elismerte, hogy a Bundesliga bajnoka elleni összecsapás kemény próbatétel volt.

 

"Úgy értem, idejönni mindig nehéz" - gondolkodott el a MUTV-nek nyilatkozva.

 

"Egy nagyon-nagyon jó csapat ellen játszottunk. Még így is sikerült három gólt lőnünk, mégsem értünk el eredményt."

 

"Szóval természetesen frusztráló, hiszen nyilvánvalóan jobb eredményt szerettünk volna elérni."

 

 

Miután Andre Onana kapus szerencsétlenül ért a labdához Sane próbálkozása után, a svédek kapitánya egyből odament, hogy megvédje új csapattársát.

 

"A hibák a futball részei. Megesik, de minden arról szól, hogyan tudunk ezekből talpra állni" - ismerte el Lindelof.

 

"Azt hiszem, jól kezdtük a meccset, aztán bekaptuk az első gólt. Ezután csak folytatnunk kellett a munkánkat, és továbbra is azt a futballt kellett játszanunk, amit szerettünk volna."

 

"A második félidőre kijöttünk, és sikerült három gólt szereznünk."

 

"De ahogy mondtam, a végén nem azt az eredményt értük el, amit szerettünk volna. Szóval természetesen ez nagyon frusztráló."

 

Most, hogy a figyelem a Premier League szezonra terelődik, a 29 éves játékos azt is hangsúlyozta, hogy a hétvégén a Turf Mooron való visszatérés a győzelem útjára rendkívül fontos.

 

Ten Hag csapatára holnap még Németországban vár regenerálódás és edzés, mielőtt visszarepülnek Manchesterbe.

 

"A Premier League-ben ez mindig nehéz. Minden a regenerálódásról szól, és ahogy a menedzser mondta, ma este itt maradunk, és megpróbálunk jól aludni, hogy megfelelően regenerálódjunk" - tette hozzá Victor.

 

"Ezután visszarepülünk Manchesterbe, hogy felkészüljünk a szombati mérkőzésre."

 

"Mindenki nagyon várja már azt a meccset is, hogy visszavágjunk és megszerezzük a három pontot, és remélhetőleg utána is győzelmekkel folytassuk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!