Manchester United U21 - Arsenal U21 - 2-4

A Manchester United második félidei dominanciája sem volt elég ahhoz, hogy pontot szerezzen Carringtonban az Arsenal ellen és végül a vendégek 4-2-es győzelmet arattak a Premier League 2 aktuális fordulójában.


A vendégek kényelmes 4-1-es előnnyel vonulhattak a szünetre Carringtonban. Már a 13. percben vezetést szerzett az Arsenal, miután a United kapusa, Elyh Harrison szerencsétlenül helyezkedett, amikor Lino Sousa egy ellentámadásból leadott lövéssel lepte meg őt. A Vörös Ördögök szerencséje sem volt, amikor egy ellentámadásból Omari Forson próbálkozása csupán a kapufát találta el.

 

Jack Henry-Francis a 28. percben megduplázta az Ágyúsok előnyét egy szemtelen emeléssel, nem sokkal azelőtt, hogy Sousa megszerezte második gólját és ezzel 3-0-ra alakította az állást.

 

Bár az Arsenal Khayon Edwards révén tovább ment előre, a Unitednek lehetősége nyílt a hátrány csökkentésére, amikor a csapatkapitány Shola Shoretire-t a büntetőterületen belül szerelték.

 

Mejia pontrúgása célt tévesztett, de a fiatal spanyol pillanatokkal később jóvátette hibáját, amikor az első félidő hosszabbításában betalált és ezzel együtt szépített is.

 

Bár az 58. percben Omari Forson - aki az első félidőben szintén a kapufát találta el - tovább csökkentette a hátrányt, az Ágyúsok kitartottak és idegenbeli győzelmükkel három ponttal térhettek haza Észak-Londonba.

 

A Manchester United U21 így a 16. helyre csúszott vissza, legközelebb a Blackburn U21 vendégeként lépnek pályára 30-án 13:00-kor.

 

Összefoglaló: 

 

United: Harrison, Kambwala, Bennett (Jackson, 59), Aljofree, Murray (Nolan, 59), Oyedele, Shoretire (c), Scanlon, Mejia (Williams, 65), Forson, Hugill (Wheatley, 79).
Nem használt cserék: Plumley.

Gólok: Mejia 45, Forson 48. ill.: Sousa 13, 32, Henry-Francis 28, Edwards 36.


https://www.manutd.com/en/news/detail/u21s-man-utd-v-arsenal-match-summary-23-september-2023

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!