Ten Hag: Védjük meg a címünket!

Erik ten Hag kitűzte az idei szezonra is csapata célját a Ligakupában, a holland pedig nem meglepő módon szeretné megismételni első manchesteri idényében elért teljesítményüket és címet védeni.


A Vörös Ördögök februárban a Wembley-ben emelhették magasba a második számú angol kupasorozat megnyeréséért járó trófeát, miután a döntőben 2-0-ra legyőzték a Newcastle Unitedet.

 

A címvédés számukra ma este indul, amikor a Roy Hodgson vezette Crystal Palace látogat majd az Old Traffordra a 3. fordulóban.

 

Ezzel újabb hazai mérkőzést játszhatnak ebben a sorozatban, a meccs magazinban megjelent jegyzetében a holland menedzser pedig igyekezett kihangsúlyozni ennek a kupának a fontosságát.

 

"Csak néhány hónap telt el azóta, hogy magasba emelhettük a Ligakupa trófeát a Wembley-ben és mindannyian emlékszük, hogy mennyrie jó érzés volt azt megtenni" - kezdte Ten Hag.

 

"Fontos sorozat volt számunkra az előző idényben és ez nem változott idén sem."

 

"Meg akarjuk védeni a trófeánkat, szóval amikor majd Roy Hodgsont és a Crystal Palace-t látjuk vendégül, tehetünk egy lépést a megfelelő irányba ehhez."

 

 

A nehéz szezonrajtot követően Ten Hag abban reménykedik, hogy a szombati, jó szellemiségben aratott Burnely elleni idegenbeli győzelmük fordulópontot jelenthet számukra.

 

Ez lesz az első az októberi válogatott szünetig egymást követő hazai mérkőzések sorában, a menedzser pedig szeretné, ha csapata most egy jó sorozatot tudna produkálni.

 

"Győzni akarunk természetesen, amellyel kivívhatnánk a negyedik fordulóbeli szereplést, de az is nagyon fontos, hogy építeni tudjunk a pozítív teljesítményünkre és eredményünkre, amelyet a Burnley ellen értünk el szombaton este" - tette hozzá Erik.

 

"Most kiegyensúlyozottságra van szükségünk, nem csak mérkőzésről-mérkőzésre, de mérkőzéseken belül is. Még a szezonbeli vereségeink során is voltak jó időszakaink az egyes mérkőzéseken belül, ahol nagyon magas minőséget produkáltunk, majd aztán cserben hagytuk saját magunkat a kulcspillanatokban."

 

"Azt követően, hogy a Turf Mooron sikerült megmutatnunk az igazi karakterünket, újabb jó eredményre van szükségünk a folytatásban és tovább kell építkeznünk."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Crystal Palace

Ligakupa

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!