Ten Hag üzenete Martineznek

Erik ten Hag üzent Lisandro Martineznek, miután megerősítést nyert, hogy a védőnkre újabb kihagyás vár.


A világbajnok védőnek kiújult az áprilisban elszenvedett lábsérülése, ami miatt a tavalyi szezon végét ki kellett hagynia.

 

Bár az idei szezonban már hatszor lépett pályára, a középső védőnek kellemetlen érzései voltak, és a probléma megoldásához hosszabb időt ki kell hagynia.

 

Licha kihagyta a Burnley és a Crystal Palace elleni győzelmeket, és nyilvánvalóan a hétvégi, Sasok elleni következő találkozónkról is hiányozni fog.

 

A felépüléshez vezető utat azonban Ten Hag szavaival a fülében kezdheti meg, a menedzser ugyanis a MUTV-nek beszélt arról, hogy mit jelent a dél-amerikai a csapat számára, és hogy mindent megteszünk majd, hogy megbirkózzunk a hiányával.

 

 

"Ez egy igazán szomorú, kiábrándító hír" - mondta Erik a klub riporterének, Mark Sullivannek Carringtonban. "Neki is át kell esnie ezen a folyamaton, de nagyon sajnálom őt."

 

"Hiányozni fog a csapatnak. Mint tudjátok, több sérültünk van, így mindig csapatként kell megbirkóznunk vele. Klubként kell megbirkóznunk a sérülésekkel."

 

"Erősnek kell lennie" - tette hozzá a menedzser "Vissza fogja küzdeni magát, ebben biztos vagyok. Ő egy olyan karakter."

 

"Még hosszú szezon áll előttünk, és ő is fitt lesz. Tegyük a dolgunkat, hogy megfelelő pozícióba kerüljünk, hogy ő is hozzájárulhasson, és minőséget adjon, amikor visszatér."

 

A United szombati, Palace elleni mérkőzését Sergio Reguilon, Luke Shaw, Aaron Wan-Bissaka és Tyrell Malacia is kihagyja, de Raphael Varane, Victor Lindelof, Harry Maguire és Jonny Evans is esélyes a játékra.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!