Manchester United 0-1 Crystal Palace

Újabb vereség az Old Traffordon, hét forduló alatt már négyszer kapituláltak a Vörös Ördögök.


A hétközi kupameccs párosítása ismétlődött meg ma délután, de ezúttal a bajnokságban találkoztak egymással a csapatok.

 

Az első percek nem sok veszélyt jelentettek, ami nem volt meglepő, szakadó esőben játszott a két gárda, ez a körülmény talán leginkább Amrabatnak nem tetszett, akit folyamatosan könnyen szereltek a londoniak.

 

A 11. percben Andersen beadását Guehi fejelte kapura, de célt tévesztett. Másodpercekkel később Rashford indítása találta meg Hojlundot, aki átemelte a kapust, ám az utolsó pillanatban Mitchell nagyot mentett.

 

Hojlund átlövést is megkockáztatott, de sajnos csúnyán kapu fölé tüzelt a csatár.

 

A fölény a hazaiaknál volt egyfolytában, a Palace próbált kontrákra építeni, ám nem sűrűn jutottak el a másik tizenhatosig. 

 

Semmiből szerezte meg a vezetést a vendégcsapat, jobbról érkező szabadrúgás jutott el a hosszún álló védőhöz, aki 11 méterről, egyből lőve talált a kapuba.

 

Két perccel később Casemiro közel járt az egyenlítéshez, a brazil középpályás 25 méterről lőtt centikkel a jobb kapufa mellé, maradt a 0-1.

 

A 31. percben Eze indult meg a labdával, Matetát játszotta meg, aki már a tizenhatosnál járt, ám Varane gyönyörűen szerelte igen fontos helyzetben.

 

Bruno szöglete szállt a kapu felé, Casemiro megelőzte emberét, de sajnos a fejese nem talált kaput.

 

A félidő hátralévő részében elsősorban Dalot beadásaitól várhattuk a megváltást, de azok sem hoztak helyzeteket, így a Palace mehetett előnnyel a szünetre.

 

Komoly nyomást helyezett ellenfelére a United, a labda folyamatosan a Palace térfelén pattogott, de nagy lehetőségig egészen az 56. percig kellett várni, ekkor Fernandes lövését védte Johnstone, majd Hojlund fejesét is hárította Sam.

 

A 62. percben Garnacho lőtt laposan kapura, Johnstone-nak nem okozott gondot ez a kísérlet.

 

Egy perc múlva majdnem gólt szerzett a Palace. Lindelöf csúszott el, a labdát Hughes kapta meg, egyből lőtt, Onana nagyot védett.

 

A 74. percben Garnacho rohant el védője mellett egészen az alapvonalig, laposan középre lőtt, két védő lábán is megpattant a játékszer, de nem gurult be a kapuba.

 

Kontrázhatott a United, de kiválóan jellemezte a mai Unitedet az, hogy Garnacho botlott meg Martial lábában, majd nem sokkal később gyors passzolgatás végén Eriksennek nem volt fogalma, milyen eseményen van és állva várta a labdát.

 

Palace szöglete után a United részéről Hojlund loholt előre, Dalot kapta meg tőle a labdát, be akarta adni, egy védőről úgy pattant meg a labda, hogy majdnem behullott a kapuba, Garnacho elé került végül, aki 7 méterről lőtt, de Guehi hatalmasat blokkolt.

 

Újabb kínos eredmény egy újabb gyenge teljesítménnyel karöltve. Lehetne mondani, hogy nem fújtak be büntetőt, de ugyanúgy Amrabat kezezését is be lehetett volna fújni. Ez az eredmény nem a játékvezetés miatt lett az, ami, hanem a United fantáziától mentes játékától, felállt védelem ellen semmit nem tud csinálni ez a csapat.

 

 

Premier League, 7. forduló
Manchester United 0-1 Crystal Palace
Old Trafford

 

Vezette: Chris Kavanagh

 

United: Onana - Dalot, Lindelöf(van de Beek 88.), Varane(Maguire 87.), Amrabat - Casemiro, Mount(Martial 77.) - Pellistri(Garnacho 61.), Fernandes, Rashford(Eriksen 77.) - Hojlund
Nem használt cserék: Bayindir, Evans, McTominay, Hannibal, van de Beek

 

Palace: Johnstone - Ward, Andersen, Guehi, Mitchell - Doucoure, Hughes - Ayew, Schlupp(Riedewald 78.), Eze(Richards 88.) - Mateta
Nem használt cserék: Matthews, Clyne, Ebiowei, Holding, Ola-Adebomi, Ozoh, Rak-Sakyi

 

Gólszerző: Andersen 25'

 

Sárga lap: Casemiro, Mount, Amrabat illetve Hughes, Ward

 


ManUtdFanatics.hu

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!