Miért nem debütálhatott még Bayindir?

Erik ten Hag elmondása szerint elégedett a Manchester United kapusaival, miután arról kérdezték, hogy Altay Bayindir miért nem léphetett pályára a Crystal Palace elleni Ligakupa mérkőzésen.


A Bajnokok Ligája A-csoportjának második fordulójában rendezendő Galatasaray elleni mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatón Ten Hagnál török újságírók a nyáron a Fenerbahcetől szerződtett portás iránt érdeklődtek.

 

Néhányan arra számítottak a múlt héten, hogy a 25 éves kapuvédő debütálni fog a Sasok elleni kupamérkőzésen, miután a második számú angol kupasorozat előző idényének korai szakaszában Martin Dubravka is játéklehetőséghez juthatott.

 

Onana azonban megtarthatta helyét a kapuban és újabb kapott gól nélküli mérkőzést hozott le a 3-0-s siker alkalmával, amellyel biztosították helyüket a 4. fordulóban, ahol az előző idénybeli finálé megismétléseként a Newcastle Unitedet fogadhatják majd.

 

"Majd meglátják, [Bayindir lehetőséget kap-e hamarosan], de a Ligakupa előző fordulójában Andre játszatása mellett döntöttünk, mert mindketten újak még és szokniuk kell az angol játékstílust" - kezdte Ten Hag.

 

 

"Ezért döntöttünk amellett, hogy Andret játszatjuk azon a meccsen."

 

"Fontos számára jelen pillanatban, hogy minden egyes mérkőzést kihasználjon az aklimatizálódásra, de igen, az is egyértelmű, hogy Altayt is be kell illesztenünk a csapatunkba."

 

"Az edzéseken nagyon jó benyomást tesz. Rengeteget fejlődik, lép előre. Szóval elégedettek vagyunk ezzel és meg vagyunk róla győződve, hogy a két megfelelő kapus alkotja a keretünket ahhoz, hogy elvégezzék a szükséges feladatukat."

 

A szurkolóknak egyelőre tehát várniuk kell arra, hogy először a kapuban láthassák Bayindirt, de mivel a hazai és a nemzetközi porondon is rengeteg feladat vár a csapatra, így erre biztosan előbb vagy utóbb sor kerül.

 

Természetesen nem szabad megfeledkezni a rendkívül tapasztalt Tom Heatonról, aki felépült a szezon elején összeszedett sérüléséből.


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!