Ten Hag és Scholes Hojlundot méltatta

Rasmus Hojlundnak komoly góléhsége van, mondja Erik ten Hag, a holland pedig elégedett volt a csatár befejezéseivel, helyezkedésével és teljesítményével a Manchester United egyébként csalódást keltő kedd esti mérkőzésén.


Hojlund kétszer is betalált az Old Traffordon, egyszer-egyszer mindkét félidőben, de a Vörös Ördögök 3-2-es vereséget szenvedtek, ami veszélyes helyzetbe hozta őket az idei Bajnokok Ligája A csoportjából való továbbjutás szempontjából.

 

Bár a Unitednek még mindig nem sikerült pontot szereznie a sorozatban, Hojlund két mérkőzésen három gólt szerzett, ami azt jelenti, hogy ő a torna első számú góllövője a viadal ezen korai szakaszában.

 

Ten Hag pedig úgy véli, Rasmus jól alkalmazkodik új klubjához, még ebben a nehéz időszakban is.

"Biztos vagyok benne, hogy nagyszerű kvalitásokkal rendelkezik" - kezdte Erik, amikor a MUTV stábja, Stewart Gardner arról kérdezte, hogy a United szurkolói már igazi ízelítőt kaptak-e abból, amit a skandináv csatártól várhatunk.

 

"Láttunk tőle valamit ma, de más meccseken is láthattuk, hogy mindig a megfelelő helyen van.”

 

"Nagyon éhes a gólokra, de a játék más területein is nagyon jól teljesít. Látod, hogy meccsről meccsre fejlődik, szóval nagyon elégedett vagyok a teljesítményével."

 

https://i2-prod.manchestereveningnews.co.uk/sport/football/football-news/article27846602.ece/ALTERNATES/s1200c/0_GettyImages-1715565189.jpg

 

Hojlund Álmok Színházában mutatott teljesítménye - ahol akár mesterhármast is szerezhetett volna, ha nem találják lesen - egy másik szemlélőt is lenyűgözött.

 

A United-legenda Paul Scholes a TNT Sportsnak nyilatkozott, és Hojlundot egy korábbi Vörös Ördöghöz hasonlította, aki mindig tudta, hogyan kell gólt szerezni.

 

"Amikor a United elveszít egy ilyen meccset, általában nagyon csalódott az ember, de azt hiszem, ma este elég sok olyat láttam a csapatban, ami nagyon feldobott" - mondta Scholes.

 

"Különösen Hojlund teljesített ragyogóan. Különösen a második gólja tetszett nagyon. Esélyt sem adott a középhátvédnek.”

 

"Egy gólját érvénytelenítették, de azt gondoltam: 'Hűha, van benne egy kis [Ruud] van Nistelrooy. Nagyon izgatott voltam tőle.’"

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!