McTominay: Ez a klub sosem adja fel

A Manchester United középpályása, Scott McTominay határozottan állítja, hogy a futballklub falai közé beivódott, hogy soha nem szabad feladni.


A skót válogatott játékos volt a katalizátora a Brentford elleni szombat délutáni, figyelemre méltó fordításnak, hiszen az ő kései duplájával sikerült megszerezni a három pontot.

 

"Úgy készültünk, hogy ez egy kemény meccs lesz - a Premier League egyetlen csapata ellen sem könnyű mostanában, különösen nem ilyen jól szervezett csapatok ellen" - mondta a MUTV-nek.

 

"De ki kell várni az időt és megválasztani a pillanatokat, és ez az, amiről ez a klub szól - soha nem adjuk fel."

 

Mivel a Vörös Ördögökön egyre nagyobb a nyomás a két egymást követő vereség után, 39-es számú játékosunk tisztában van a United játékával járó elvárásokkal.

 

"A saját buborékunkban vagyunk, és ennél a futballklubnál a saját buborékodban kell lenned, mert óriási a nyomás, hogy jól játssz és gólokat szerezz" - tette hozzá.

 

"Az emberek eredményeket követelnek, nekünk pedig jelenleg ezt ki kell zárnunk."

 

"Tudnunk kell, hogy jobban is tudunk teljesíteni, és nem szabad naivnak lennünk, és azt hinnünk, hogy nagyszerűen teljesítünk, amikor nem így van."

 

"Úgy érzem, hogy most van itt az ideje a továbblépésnek, az ilyen dolgok katalizátorként szolgálhatnak a továbblépéshez."

 

 

Scott bravúrja még különlegesebb egy akadémián végzett, és gyerekkora óta United szurkoló számára, aki csak azt szeretné, ha a klub jól teljesítene.

 

"Nem tudom szavakba önteni azt az érzést, amit akkor éreztem, amikor a második bement, olyan volt, mint egy testen kívüli élmény" - mondta.

 

"Tegnap este megnéztem a David Beckham dokumentumfilmet, és láthattam a klub történelmét, és a mögötte álló embereket, és a srácok ezért teszik ezt, és ez jelenti a legtöbbet."

 

"Nagyon fontos, hogy mindannyian összetartsunk, és ezt jelenti ez a futballklub – a szurkolókért csináljuk."

 

"Én is így vagyok ezzel, én is szurkoló vagyok, ezért azt akarom, hogy jól teljesítsünk."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!