Manchester United U18 - Derby U18 3-1

A Manchester United U18-as csapata megőrizte veretlenségét és jó folytatta jó sorozatát azzal, hogy szombaton hátrányból fordítva legyőzték a Derby Countyt Carringtonban.


Jaydan Davidson már a mérkőzés elején eltalálta a United kapufáját a Derby részéről, csapattársa, Lennon Wheeldon pedig már meg is szerezte a vezetést a vendégeknek fél órával a meccs kezdését követően, amikor megkerülte a United kapusát, Thomas Myles-t és a kapuba gurított. 0-1

 

A Vörös Ördögök türelmesek maradtak, próbáltak visszajönni a meccsbe, majd az egy órán belüli hármas csere segített is megváltoztatni a játék menetét.

 

Ethan Wheatley a hármas csere egyike volt és 10 perccel azután, hogy bejött, be is lőtte az egyenlítő gólt. 1-1

 

Wheatley a szintén becserélt Jack Fletcherrel passzolgatva betört a mezőnybe, ahol szabálytalankodtak vele szemben és büntetőt ítéltek neki, amit egyenesen középre helyezett az eldőlő kapus helyére. 

 

A United hét perccel később a vezetést is megszerezte, amikor Harry Amass a kapitány Finley McAllister elé ívelt, aki a jobb alsó sarokba gurított. 2-1

 

A Vörös Ördögök két perccel a mérkőzés vége előtt bebiztosították a győzelmet, miután Myles a másik oldalon életbevágóan fontos mentéssel védte a hazaiak kapuját. A United ezután gyorsan kontrázott, Malachi Sharpe a kapu felé tört és higgadtan befejezte ezzel a támadást és biztosította csapatának a három pontot. 3-1

 

Az U18-as Premier League-ben hatból hat győzelmet aratott a United és vezeti a tabellát. A következő feladat számukra a Leeds U18 elleni kirándulás lesz október 18-án 13:00-kor.

 

Összefoglaló:

United: Myles; McAllister (c), Munro, Jackson, Amass; Devaney (Oguneyye 62), Curley (J. Fletcher 62); Lacey, Fitzgerald, Missin (Sharpe 62); Musa (Wheatley 66).

Nem használt cserék: Murdock.

Gólok: Wheatley 71 (pen), McAllister 78, Sharpe 88 | Wheeldon 28.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!