Maguire: A szezonnak most kell elkezdődnie

Harry Maguire a szombat délutáni drámai, 2-1-es győzelem után úgy véli, a Manchester United szezonjának "most kell elkezdődnie".


Erik ten Hag csapatának kinézett a zsinórban harmadik vereség, mígnem Scott McTominay késői duplája megfordította a mérkőzés állását.

 

A hétvége további eredményei azt jelentik, hogy a Premier League tabellája meglehetősen nyitottnak tűnik, mivel a United már öt pontra van a negyedik Liverpooltól és nyolc pontra az első helyen álló Tottenham Hotspurtől.

 

Maguire egyetért Erik ten Haggal abban, hogy a csapatnak tovább kell lépnie, és el kell felejtenie a nehéz első két hónapot.

 

"Ez egy nagyon fontos győzelem volt” - mondta Maguire a Sky Sportsnak.

 

"Nyilvánvalóan nehéz időszak volt számunkra a szezon kezdete. Nem értük el azokat az eredményeket, amelyeket mi, mint klub, elvárunk. Ahogy mondtam, úgy gondolom, hogy a szezonnak most kell elkezdődnie."

 

"Ennek fordulópontnak kell lennie mindannyiunk számára, egyénileg és klubként is. Ebből kell továbblépnünk."

 

 

Maguire a szezonban először kezdett a Premier League-ben a Méhek ellen, Jonny Evans társa volt a középhátvéd poszton, miután Raphael Varane sérülés miatt kihagyta a mérkőzést.

 

Ötös számú játékosunk fontos szerepet játszott Scott második góljában is, hiszen ő adta az asszisztot a skót válogatott játékosnak, aki gyakorlatilag a délután utolsó érintésével fejelt a kapuba.

 

A mindig profi mentalitású Harry hozzátette, hogy mindig készen áll, ha a csapatnak szüksége van rá.

 

"Mindig készen állok, amikor játszom" - mondta.

 

"Keményen dolgozom az edzéseken és minden nap fitten tartom magam, és örülök, hogy hozzájárultam a győzelemhez."

 

Maguire mostantól a válogatottbéli kötelezettségekre koncentrál, beleértve az Ausztrália és Olaszország elleni közelgő mérkőzéseket.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!