Chicharito álomgólja

Javier Chicharito Hernandez azt reméli, elsõ Bajnokok Ligájában szerzett gólja ugródeszka lesz számára ahhoz, hogy még újabbakat szerezhessen a Manchester United színeiben.


A fiatal csatár egy villant meg igazából csereként való beállását követõen, ám az döntõnek bizonyult, ugyanis Federico Macheda középen megkapott passzát remekül tolta el az ellenfél védõi mellett, majd szorításukkal nem foglalkozva Cesar kapujának bal alsó sarkába lõtt - ezzel pedig nagyon fontos 1-0-s gyõzelmet szerzett a Manchester Unitednek, amely így vezeti a Bajnokok Ligája C-csoportját.

 

 

 

 

"Nagyszerû este volt. Nagyon boldog vagyok a gólom miatt, de az is mérhetetlenül fontos, hogy ezzel tudtunk 1-0-s gyõzelmet szerezni és begyûjteni a három pontot" - mondta Chicharito.

 

"Büszke vagyok rá, hogy ki tudtam venni a részem a csapat gyõzelmébõl. De a védelmünk is remekül teljesített ezen az estén. Ezt csatárként is értékelni kell."

 

Betalálni egy európai kupamérkõzésen, egy valóra vált álom Chicha számára, aki korábban csak a tv-bõl követte nyomon a legrangosabb kupasorozat történéseit.

 

"Mexikóban mindig néztem a Bajnokok Ligáját" - tette hozzá.

 

"Ez az egyik legfontosabb sorozat a világon, és itt gólt lõni, a Unitedes karrierem kezdetén, egy valóra vált álom, és hatalmas lökés. Ez önbizalmat táplál majd belém."

 

A tény, hogy a 85. percben szerzett gól, a mérkõzésen látott legszebb összjáték után született, nem az egykori Chivas támadón múlott.

 

"Nani briliánsán hozta el a jobb szélen a labdát, nem tudták tõle elvenni, majd Kiko elé tálalt. Õ nagyszerû ütemben passzolt hozzám, így be tudtam rúgni a vezetõ gólunkat."

 

Attól kezdve, hogy a Wembleyben gólt szerzett a Chelsea ellen a Community Shield döntõjében, egészen addig, hogy villámrajtot vett a Bajnokok Ligájában, Chicharito szeretné minden fronton tudása legjavát nyújtani.

 

"Nagyon jól beilleszkedtem Manchesterben. Soka tanulok, és keményen dolgozok, mert szeretnék jól teljesíteni. Nagyon motivált vagyok. Élvezem az itteni helyzetet, nagyszerû érzés United játékosnak lenni, és ezt még szeretném, ha sokáig így is maradna."

 


chi

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!