Evans: Tovább kell lépnünk

A Manchester United védője, Jonny Evans már az előttünk álló lehetőségekkel foglalkozik, a Vörös Ördögök pedig igyekeznek továbblépni a City elleni hazai derbin elszenvedett vereség után.


Erik ten Hag csapata 3-0-ra kapott ki a Premier League-ben, miután Erling Haaland góljait Phil Foden találata követte.

 

A Vörös Ördögök most a Newcastle United elleni, szerdai Ligakupa-nyolcaddöntőre készülnek, ismét az Old Traffordon, a tavalyi döntő ismétléseként, és Evans reméli, hogy a sérült játékosok visszatérése lendületet adhat a csapatnak.

 

"Ez sosem könnyű" - mondta Evans a MUTV-nek a derbin elszenvedett vereségről. "Mindenki csalódott. Bárcsak visszaforgathatnánk az idő kerekét, de tudjuk, hogy most tovább kell lépnünk."

 

Hozzátette: "Ennél a klubnál ez a lényeg, hogy tovább kell lépni. Most már a következő mérkőzésre készülünk, és gondoskodunk arról, hogy a felkészülés rendben legyen."

 

"Úgy gondolom, hogy ebben a szezonban a kulcsjátékosok sérülése megzavart bennünket. Sok -valószínűleg kezdő - játékosunk hiányzik. Azt hiszem, a menedzser rájött, hogy nehézségekbe ütközik, amikor a csapaton és a taktikán kell dolgoznia, és mivel csak két nap van a két mérkőzés között, elég sok személyi változtatást kell eszközölnie."

 

"Szóval ez nehéz volt, remélhetőleg több játékos is vissza tud térni, úgy lehetőséget kapnánk arra, hogy frissüljön a játékoskeret."

 

 

A City elleni vereségről az északír azt mondta: "A második félidőben sokat tettünk azért, hogy visszajöjjünk, és tudod, 2-0-nál, talán Rashy helyzete kellett volna, hogy visszajöjjünk a meccsbe."

 

"De az valószínűleg csalódást okozott, hogy nem alakítottunk ki túl sok lehetőséget a második félidőben."

 

A mérkőzés első gólja a büntetőpontról született egy VAR-vizsgálatot követően, amikor úgy ítélték meg, hogy Rasmus Hojlund lerántotta Rodrit a büntetőterületen belül, a döntés pedig meglepte Evans-t.

 

"Azt hiszem, ezt sokszor látod a kapu előterében, és azt hiszem, nem úgy nézett ki, mintha Rasmus a pólóját fogta volna, vagy bármi" - mondta.

 

"Csak az egyik karja volt rajta, amit a védők sokszor használnak. Szóval elég kiábrándító, hogy a VAR elé került az eset, és végül egyértelműen hibás döntés született."

 

"Ahogy mondtam, a játékvezető ilyenkor nehéz helyzetbe kerül, és neki kell meghoznia a végső döntést."

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!