Pozitív hírek Amad állapotáról

Hétfőn pozitív hírek érkeztek Carringtonból, hiszen Amad nagy lépést tett a nyári sérülése utáni teljes felépülés felé.


A fiatal szélső a 2023-as amerikai túra során szenvedett térdsérülést, a klub már akkor megerősítette, hogy a fiatal szélső kihagyja a szezon első szakaszát.

 

Ez különösen rosszkor jött a 21 éves játékos számára, aki a szezon előtti meccseken meggyőzően szerepelt, és szerette volna magát beverekedni Erik ten Hag csapatába.

 

Amadot a tavalyi szezonban a PFA szurkolói szavazásán az Év Játékosának választották a Championshipben, miután a Sunderlandnél - kölcsönben - remekül szerepelt.

 

Az ott töltött időszak megmutatta az elefántcsontparti válogatott játékos tehetségét, és a Fekete Macskák gólkirálya volt, amikor a csapat bejutott a rájátszásba, ahol az elődöntőben kapott ki a Luton Towntól.

 

 

A kamerák hétfő reggel rögzítették, amint Amad a edzőközpont füves pályáján futóedzést végez, ez volt az első alkalom, hogy a szezon kezdete óta az edzőpályára lépett.

 

Bíztató volt látni, hogy ennyit javult az állapota, bár nyilvánvalóan nem fogják siettetni a visszatérést.

 

Eközben a Vörös Ördögök a szerdai, Newcastle United elleni Ligakupa-összecsapásra készülnek, és arra is pályáznak, hogy csattanós választ adjanak a Manchester City elleni csalódást keltő, vasárnapi vereségre.

 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!